Napi 1 cheetos belefér?
Szerinted a jo seggu,kerek vallu, kockss hasu csajok mit esznek? Segitek:csirke, rizs tojás,köles, hajdina, quinoa, edesburgonya, brokkoli,salata,cukkini,uborka, mogyorovaj, zabpehely, feherjepor, pulyka, hal,lazac,tilapia, afonya, malna, mandula, kesudio, eper,szeder,....ezekbol valogass
Kerdesedre a valasz:Nem
Ertsuk mar meg h a az h mi hany kaloria azt egy ugynevezett kaloriametercuccban merik le(ez egy gep). Az ember NEM egy gep. A kaloria felhasznalasa biologia nem fizika. A májad, hasnyalmirigyed, gyomrod,beleid nem fognak orulni a chipsnek mig egy csirke-brokkoli-edesburgonya kombonak ugralni fognak
Diéta alatt nem ajánlom, 1300 kcal abból kell fedezned a tápanyag szükségleteidet, ami közel lehetetlen még egy jól megtervezett étrend esetén is.
Ha már súlyt akarsz majd tartani akkor beleférhet a chips is. De ilyen formában naponta ugyan fogyhatsz, de káros lehet egészségedre hiány állapot alakulhat ki vagy zabálás mert ki van éhezve szervezed tápanyagokra
Ha csak a kilók és a kalóriák számítanak, a narancsbőr és az egészség nem, edd nyugodtan. Egyébként a cheetos nem chips (mivel nem krumpliból készül), hanem "kukoricasnack". Minél ritkábban eszel ilyeneket, annál jobb. Akkor már inkább valami jó minőségű (ét)csoki.
A 2-esnek igaza van, nem éri meg erre pazarolnod a kalóriakereted 10-20%-át minden egyes nap. Vannak sokkal hasznosabb finomságok, próbálj keresni valamilyen egészségesebb alternatívát a hétköznapokra.
Napi szinten nem. Én is imádom a chipset, de heti 1 alkalom is elég tud lenni. Mióta normálisan eszek, még sok is. Nagyon sok kalória, ahhoz képest, hogy semmi értelmes nincs benne. Néha érdemes bűnözni, de naponta az nem néha. Rám alapvetően a 2-3 naponta 1 chips miatt jöttek fel a kilók, pedig nem keveset sportolok, és nem is tingli-tangli edzéseket tolok.
A mostani életmódommal fél év alatt lett vékony, szálkás testem. Ha napi szinten zabáltam volna ilyesmit, ez nem sikerült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!