Anyukám nagyon hátráltat a diétámban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már ha plusz alapanyagot kell nekem vennie is húzza a száját, ha pedig egy komplett kaját kérem meg, hogy segítsen egész végig azt hallgatom, hogy jaj mert velem kell kínlódnia. Ha mondom neki, nagy boldogan vagy éppen nem, hogy fogytam vagy híztam is elkezd leszidni, hogy hagyjam ilyekkel. Már csak 5kg van hátra, mostantól nagyon fontos a kaja része, még jobban, mint eddig. Persze utána is tartani szeretném2020. jún. 17. 17:18
1/5 anonim válasza:
Áruld már el légyszi a magasságodat és a testsúlyodat. Mert nem mindegy, hogy nagy túlsúlyod van és támogatnia kellene, vagy ötven kiló vagy vasággyal és tele a hócipője a hülyeségeiddel.
2/5 anonim válasza:
Miért nem veszed meg magadnak és főzöl egyedül? Gyerek vagy még, és ezért? Az nem működik hogy megkéred hogy támogasson ebben?
3/5 anonim válasza:
Elöször is fogyáshoz nem kell "plusz alapanyag" meg különleges "komplett kaja". Másrészt ha ilyen igényeid vannak, akkor vedd meg te, meg készítsd el saját magad. Ha elmúltál 10 éves, akkor ez nem lehet probléma számodra.
Egyébként ha most ennyire speciális cuccokat eszel, akkor vagy maradsz emellett végleg, vagy vissza fogod hízni az egészet
4/5 A kérdező kommentje:
Zöldséges kajákat eszek ami rájuk egyáltalán nem jellemző. 170 cm vagyok 74-5kg és 83ról kezdtem
2020. jún. 17. 19:23
5/5 anonim válasza:
Szerintem van neki épp elég gondja-baja. Kérj tőle pénzt és intézd el a bevásárlás részét (esetleg néha menj helyette is boltba). Készítsd magadnak egyszerű zöldséges ételeket, köreteket, ne bonyolítsd túl a dolgot. Gondolom, annak is örülne, ha együtt főznétek, segítenél neki zöldséget pucolni, darabolni, mosogatni, nem csak a saját kajáddal foglalkoznál. Közben ellesheted, mit hogyan csinál a konyhában. Beszélgethettek is, nem csak rólad, hanem róla is. Szerintem ő is pozitívabban állna hozzá a fogyásodhoz, ha látja, hogy kiveszed a részed a teendőkből, és érdeklődsz iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!