Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy ilyen nap nagyon hátráltat?

Egy ilyen nap nagyon hátráltat?

Figyelt kérdés

Tehát ma amit ettem

-2banán

-2 mini kakaós kifli

-toroskáposztából kihalásztam azt a kis húst

-1 nápolyi

-3 müzliszelet

-fél túrórudi

Tehát ez összesen 1280kcal kb ami a szokásos keretemben benne van de mégis csupa egészségtelen kaja. Nagyon káros egy ilyen nap?

2018. márc. 2. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Kalóriakeretben benne van, csak sz.rt nem értél vele. Hátráltatni nem fog, de messze még a nap vége.
2018. márc. 2. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

A fogyásban nem, az tényleg a kalóriákon múlik...

Ha egészségtelennek tartod őket, miért eszed meg? Na mindegy.

2018. márc. 2. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmiben sem hátráltat. Csak egyetlen egy nap volt.

Viszont iszonyat keveset eszel kalóriában.

2018. márc. 2. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
rendben van akkor :) amúgy csak kívántam egy kis finomat, holnap eszek rendesen :D
2018. márc. 2. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Én mindig finomat eszem, de olyat, amit egészségesnek tartok, nem nehéz összehozni (bár ez az ember ízlésén is múlik, illetve speckó étrendnél kreativitás sem árt, én rengeteget kísérletezem).

De a rosszabb ételekből sem volt rengeteg a mai napodban, ennyi miatt még az egészségemet sem félteném különösebben :)

2018. márc. 2. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Hat nemtom, aki tenyleg fogyni akar az nem tart ilyen napot. Persze vannak csalonapok, meg mertekkel kis nasizasok, de itt konkretan egesz nap csak edesseget ettel. Ha meg tartasz olyan napot, amin tobb edesseget ettel, akkor is kellene ertekes tapanyagot bevinni. Velemenyem szerint a csalonap az legyen olyan csalonap, hogy a rendes kajalassal bevitt kaloriaj felul, eszel kis edesseget vagy amit akarsz, nem a rendes szukseges eteleket valtkuk ki a semmitero tapanyagmentes kajakkal. De a te dietad, te tudod..
2018. márc. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!