Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 50 km-es gyalogtúra alatt...

Egy 50 km-es gyalogtúra alatt ha 10 km-enként megeszek 1-1 sportszeletet, hátráltat a fogyásban? Vegyek inkább diabetikus csokit?

Figyelt kérdés
Nyilván baromi sok energiára lesz szüksége a szervezetemnek, és a bevitt kalóriákat el is égetem. Mégis, érdemes lenne diabetikus csokit venni, vagy így nincs jelentősége? Imadom a Sport szeletet :)
2010. jún. 8. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:

:D el fog olvadni a csokid.

én normális szendvicsre szavaznék meg sok-sok folyadékra. meg egy pici keksz az nem olvad meg. nem kell összevissza nassolni.

2010. jún. 8. 21:28
 2/9 anonim válasza:
Szerintem egy egészséges szervezet kibírja csoki nélkül az 50es túrát :) Persze egyszer muszáj megállni enni, de én inkább szendvicset ajánlanék a csoki helyett. Azzal jól is laksz :)
2010. jún. 8. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát tudjátok, ez egy alföldi, sok-sok km egyenes szakasszal rendelkező, földutas túra lesz, tehat a csoki azért kell, hogy tartsa bennem a lelket. Nem is elsősorban a testemnek... Meg nem olvad, mert éjszakai túra lesz. Tényleg, még ez is. Nézelődni sem tudunk majd közben :)
2010. jún. 8. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
50 km alatt felesleges bezabálni 5 sportszeletet (ha nem fogyózol akkor is), szendvics és müzliszelet - olyat vigyél, ami sokáig szinten tartja a vércukrodat, a csoki nem ilyen + sok folyadék és alma, banán...ha lenyomtad a túrát megajándékozod magad egy csokival és kész
2010. jún. 8. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Én úgy saccolom, kb 10 òra lesz. Azért ennyi gyaloglásra csak fel kell készülni :-)
2010. jún. 8. 22:54
 6/9 anonim válasza:
Alföld éjszaka? Jajj, akkor már inkább egy futópad...
2010. jún. 8. 22:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Én a futópadot is szeretem :) ez meg teljesítménytúra, besegít az adrenalin. Legalábbis remélem, hogy be fog :)
2010. jún. 8. 23:35
 8/9 IronMan84 ***** válasza:

Mindenképpen inkább diabetikus csokit egyél. A diabetikus csoki sokkal jobb minőségű szénhidrátot tartalmaz, amely a fogyáshoz és az erőmegőrzéshez nélkülözhetetlen.

Csak alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat szabad fogyasztani, ha egészséges, karcsú és erős akarsz maradni!

2011. szept. 14. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsó, szerintem cirka 14 hónap alatt már megjárta a túrát ;)
2011. szept. 14. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!