Sportszeletet szeretnék sütni. Van jól bevált recepted?
A neten többet is találtam, de vmelyik nap is sütöttem netes sütit és vmit elírtahattak, mert nem úgy sikerült, ahogy kelett volna.
Ha van recepted, légyszi írd le. Fontos lenne még ma délig. Köszönöm.
szia! nekem van egy bevált receptem
50 dkg darált keksz, 4 ek.kakaó /keserű/ 25 dk ráma,20 dkg cukor, 2 dl tej, rum vagy rumaroma.
a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük. ráönrjük a kakaóval elkevert kekszre és hozzáadjuk a rumot.
jól összegyúrjuk és egy folpackkal kibélelt kisebb tepsibe nyomkodjuk. k. 23x25 -ösbe.
a tetejére csokimázat teszünk. egy vagy két tábla csokibevonót / attól függ, ,ennyire vastag csokit akarunk / gőz fölött egy-két evőkanál olajjal felolvasztunk és a sütire simítjuk. mehet a hűtőbe.
üdv.
Én ezt szoktam és finom. :-)
Igaz, én még nem próbáltam, de már több mindent csináltam erről az oldalról, és mind jól sikerült. Olvasd el az alatta lévő kommenteket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!