Naponta 500-700 kcal?
Figyelt kérdés
Ha zsír mellett,kifejezetten izomból is szeretnék fogyni,akkor arra jó módszer,ha nagyon keveset eszek?
Mondjuk napi 500-700 kcal 1 hétig.
Úgy tudom,hogy ilyenkor elsősorban izmot veszít az ember,de tényleg gyorsan is lehet vele lefogyni(mozgás mellett)?
Van aki próbálta már?
2020. máj. 11. 09:26
11/15 A kérdező kommentje:
#9 Azt érdekesnek tartom,hogy csak 5 kg fogytal kb napi 1000 kalóriával.
Az egészséges fogyás,heti 1 kg,tehát kb havi 4-5 kg,és akkor már ehettel volna éhezés nélkül is,elméletileg ugyanannyit fogytal volna,mint ehezessel?
Ez akkor hogy van?xd
2020. máj. 11. 14:02
12/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem inkább már most állj rá az egészséges diétára,és mellette mondjuk sokat kardiózz. És ha aránylag kevesebb fehérjét eszel,úgyis az izmot fogja bontani a tested.
13/15 anonim válasza:
Én csináltam ezt annó tini koromban,le is fogytam vele,de a végén kórházba is kerültem. Ne csináld!
14/15 anonim válasza:
huhh hát akkor nem 1000, nem emlékszem pontosan :DD már nem ma volt.
15/15 anonim válasza:
Én próbálom ezt tartani, illetve ha túltolom, akkor letornázni. Nálam működik, de én eleve elvagyok akár nulla kajálással egy nap. Alkati dolog, ha bírod, nyomjad. Nálam működik. Felváltva koplalok és eszek egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!