Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ezzel hány kalóriá...

Szerintetek ezzel hány kalóriát égethetek el?

Figyelt kérdés

[link]

172cm/56kg L

2020. máj. 3. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
150-nél többet biztos nem.
2020. máj. 3. 17:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát, nekem elég fárasztó volt, nem lehet olyan 300 körül?
2020. máj. 3. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy? Lassan kórosan sovány vagy.
2020. máj. 3. 17:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocsika, nem tudtam hogy nem szabad gyk-n egy egyszerű kérdést félteni. Ez a magyar mentalitás, köszi.
2020. máj. 3. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
4%
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. Lehetetlen megállapítani hogy hány kalóriát égetsz el. Szívesen.
2020. máj. 3. 18:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Elég lett volna annyi is, hogy pl. 150-350 vagy ehhez hasonló, de helyette inkább támadni kell az embert. :)

Nem, nem olyan a válasz, amilyen a kérdés, hol láttad, hogy egy szóval is bántottam volna valakit a kérdésben, mert a válasz bántó.

2020. máj. 3. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

#2-es

300??? 30 perc kőkemény HIIT Tabata kardióval égetek el jó esetben 220-250 kcal-t, úgy hogy végig 140-150 felett van a pulzusom és az állóképességem is egész jónak mondható.

164/53

2020. máj. 3. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de miután egy közeli családtagom anorexiáját végig asszisztáltam, mindig kiborítanak az ilyen lányok.
2020. máj. 3. 19:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Pont hízni szeretnék, nincs testképzavarom, eszembe se jutna fogyni. Nem úgy szeretnék hízni, hogy megyek a Mekibe és mindent felzabálok, hanem egészségesen. Izmot is szeretnék felszedni, ehhez kell kardióznom is. Csak szerettem volna tudni, hogy ma mennyivel ehetek többet kb, mert ha csak pár kalóriával többet eszem, mint szoktam akkor másnap nagyon rosszul vagyok.

Hízós kategóriába írtam volna, de ugye az nincs...

2020. máj. 3. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Izmot ezzel nem fogsz építeni. Ahhoz súlyzós, erősítő edzés kell, nem kardió.

Ha hízni szeretnél, akkor a szénhidrátot vidd fel, minimum 5g/ttkg-ra. Ha nem izmosodsz megfelelő edzés mellett, akkor tovább. Fehérjéből elég 1-1,5g/ttkg.

De felesleges tornánként nézni, mennyit égetsz el. Beírod kalkulátorba az adataidat, és hogy aktív életmódot folytatsz, és kiadja, mennyi kalóriát kellene bevinned hízáshoz. Ez a kiindulás, ha kevés/sok, módosítasz. Eredményesen izmosodni/fogyni csak úgy lehet, ha a testedre figyelsz, és annak a változását követed. Lehetetlen ilyesmit otthoni eszközökkel tökéletesen pontosan kiszámolni.

2020. máj. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!