Ti nem érzitek azt, mintha egész nap csak ennétek?
Én inkább azt érzem, hogy minden csak a kaja körül forog. :D Még a vírus előtt állandóan azon kellett matekozni, hogy hova mikor fogok menni, egyek-e előtte, tudok-e ott enni, mit vigyek enni, stb.
Egyébként egyél háromszor. Semmi bajod nem lesz tőle, nem kötelező ötször enni, csak azért mert a bikini fitness modellek ezt mondják. :D
Kb ugyanezt érzem. Amúgy ha meg tudod enni ezt a mennyiséget 3 adagban, akkor az is jó, ahogy írták, de én pl kénytelen vagyok 4-5 alkalommal enni, mert ennyi kaja nem megy le.
Pedig nekem is 1500 kcal körül van, meghatározott makrókkal, de sokszor 1400 után azt mondom, hogy ennyi, kész, nem bírok ma többet enni.
Nem hiszem, hogy ezzel probléma lenne, sokan élnek abban a tévképzetben, hogy a diétához éhezni kell, pedig ez nem igaz. Ha nem szenvedsz érte, ha nem fáj, akkor nincs eredmény. Valakinek biztos szenvedés ez is mondjuk, de én nagyon jókat eszem az utóbbi időben, és látszik is a változás, cseppet sem vagyok éhes sem közben.
Én is úgy érzem ahogy te, kedves kérdező!
3 óra telik el kb. két étkezés között, régen teljesen hektikusan ettem, általában telezabáltam magam, utána semmi, egy kis péksüti, elvoltam vele ameddig bírtam.
Volt, hogy csak napi 2x ettem,mondjuk éhes soha nem maradtam, mert bekaptam valami könnyen elérhetőt.
Ehhez képest most, szerintem össze is szűkült a gyomrom, sokkal kevesebbtől jóllakok, és én is azt érzem, hogy folyton eszek (igaz néha csak egy marék pisztáciát), de én december óta váltottam életmódot és annyira megszerettem ezt, hogy el se tudom képzelni hogyan életem úgy....
Remélem soha de soha nem fogok visszatérni arra ami volt (minden nap rendeltem valami egészségtelent: pl. rántott sajt, pizza, nutellás palancsinta stb), aztán meglepődtem, hogy híztam tíz kilót két hónap alatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!