Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi van akkor ha nincs kedvem...

Mi van akkor ha nincs kedvem enni edzés után este?

Figyelt kérdés
Így nem fognak épülni az izmok? Ha mondjuk iszom egy shake-et, de ennyi? Nem vagyok már olyankor éhes.
2020. ápr. 23. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Az számít,hogy egy nap összesen mennyit ettél ,meg van -e az elegenedő fehérje ,ch ,zsírbevitel aznapra . Semmi nem számít mikor fogyasztod el, ez a mítosz már rég megdőlt .
2020. ápr. 23. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Kedves első, azért megnézném hogy, hogyan nőnél ha 1 napig nem ennél, majd 1 nap alatt 2 napi kaját tömnél magadba. Hülyeséget ne beszélj. Úgy épülsz fel a legjobban ha szépen el van osztva az a kaja.
2020. ápr. 23. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Te meg tanulj meg olvasni.
2020. ápr. 23. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Értem, szóval hagyod éhezni az izmaidat 8 órán át, majd benyomsz aznapra elegendő cuccot, és hirtelen minden okés. Faaszaa
2020. ápr. 23. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan . Nem kötelező természetesen,de így is lehet . Nem fogsz 8 óra alatt éhenhalni se te,sem az izmaid .

Próbáltad ? Mert én igen és ugyanúgy fejlődtem .

2020. ápr. 23. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem vagy éhes, akkor valószínűleg nem lesz problémád azzal, hogy "nem épülnek az izmok".

Gondolom eszel nem sokkal előtte, így nem esik le a vércukrod, illetve van "szabadon lévő"(még be nem épült) aminosav a szervezetedben.

2020. ápr. 23. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem igazán az OMAD vs nem OMAD kérdésről van szó jelenleg, mindössze arról, hogy a kérdező csak egy shake-et iszik este edzés után.

Nem tudom miért kellene a szervezetének "éheznie" emiatt (ráadásul, ha a szervezete éhezne, akkor az edzés következtében az inzulinválasz miatt éhes lenne)

2020. ápr. 23. 14:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Ma például utoljára délben ettem, most végeztem az edzéssel, megittam egy fehérje turmixot. Egyáltalán nem vagyok éhes, nincs kedvem nekiállni kaját csinálni. Ha most munkába kéne mennem, akkor lefeküdnék 9-kor és nem ennék.

Amúgy is kevés húst eszem, ezért is kérdezem, hogy fontos-e hogy edzés után egyek még valamit.

2020. ápr. 23. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig éjszaka, pihenés közben épül az izom. Szerintem este is kellene enned valamit mert ha jól tudom akkor nagyjából 12 órán át ad energiát az étel. Tehát ha délben ettél utoljára akkor az éjjel 1 körül már elfogy. A shake pedig nem étel.
2020. ápr. 24. 06:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2020. ápr. 24. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!