Mit tudnék kezdeni a combommal?
Figyelt kérdés
158 cm vagyok és 45 kg. 55-ről fogytam le körülbelül fél év alatt.(nem eszek búzalisztet és cukrot) Sokkal kisebb a derekam, a csipőm, szép lapos a hasam, viszont a combommal bármit teszek nem tetszik. Napi 7 km-t biciklizek, csinálom a gyakorlatokat,guggolásokat ezerrel még sincs eredmény. Megmarad 48-49 cm. Már zsírlesziváson gondolkodok konkrétan. Valakinek van ötlete miért nem sikerül leadni a felesleget erről a területről?2020. ápr. 14. 10:44
11/12 anonim válasza:
Nekem például genetikailag vastag a combom, én amikor röplabdáztam (heti 3 röplabda, heti 3 tesi); akkor ugyanúgy vastag volt a combom, csak nem háj volt rajta, hanem izom. Tehát a vastagsága az megmarad; ha genetikusan ilyen, akkor az úgy fog maradni, vastag lesz; nem tudsz mit csinálni. Egyszer, évekkel ezelőtt volt a tv-ben egy tehetségkutató; amiben voltak háttértáncosok is a versenyző mögött; és akkor anya megszólalt nézve a táncoslányokat; hogy "miért az ilyen 'Sonkajucit' állítják az első sorba?" És mondtam, hogy gondoltam ő volt a legügyesebb a próbákon; és akkor mondja, hogy de akkor is. Szóval neki , annak a táncosnőnek, feszes combja volt, de vastag. Engem tökre nem zavart egyébként , hogy az első sorába állították a táncosoknak, de anyámnak szúrta a szemét:) Szóval, akinek genetikailag vastag, az hiába sportolhat, nem lesz vékonyabb, csak legfeljebb nem háj lesz rajta, hanem izom. Ezt örökölted. Fogadd el így magad. Szerintem semmi baj vele, ha valakinek egy kicsit vastag a combja. Valaki meg pl égési sérüléseket cipel magán, az is kellemetlen, tehát te pl örülj neki, hogy nem valami durvább dolog van, amit nem szeretsz magadon. Mondjuk okés, tudom, sokat dolgoztál már érte, hogy lefogyjon a combod is, de ez ilyen; fogadd el magad; szeresd önmagadat!! :):) Nincs azzal semmi baj, ha vastagabb a combod:) Meg egyébként is, hát, nézd a jó oldalát, én például meg olyan nem szivesen lennék aki meg ilyen tök vékony, hogy egyszálbél, és konkrétan látod a csontját, mert ő ilyen alkat, hogy csont és bőr. Én szóval sajnálom a csont és bőr csajokat. Ők meg lehet hogy engem. :):) Egyszer egyik osztálytársam -szintén ilyen alkat, hogy lapos has, vastag comb; azt mondta, hogy "inkább lennék úgy , mint az XY, hogy azon lennék , hogyan szedjek föl pár kilót." Akkor még egyet is értettem vele; de most már nem. Most meg már azt nem bírnám elviselni, ha olyan kis "egyszálbél" lennék, ha annyira vékonyka. Szóval szerintem szebb valaki, ha inkább van rajta egy minimális husi, minthogyha túl vékony. De ez nem jelenti azt mondjuk, hogy a túl vékony emberek nem szépek!! Mindenki gyönyörű, úgy, ahogy van, ahogy Isten kitalálta, ahogy Isten megteremtette őt!! :) Még az is gyönyörű , akin neadjisten égési seb van, csak most pont ezt hoztam föl példának; de egyébként szóval még úgyis gyönyörű mindenki, szóval ne aggódjon senki !! :) Ja meg egyébként pasiknak lehetnek ilyen mondataik, hogy "legalább/tök jó hogy van mit fogni rajta". Tehát érted. :) Szóval nem kell aggódni, szeresd magadat, attól 'ragyogni' fogsz, és majd a pasik is szeretnek; tehát ne aggódjál!! :) Vagy nemtom, ha fiú a kérdező, akkor se aggójon, mert tehát mindenki gyönyörű!! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!