Melyik a jobb módszer?
Figyelt kérdés
1: Ha beállítom fixen az 1600kcalt és minden nap kimaxolom és megpróbálok ennyit bevinni
2: ha beállítom max 2000kcalra a keretem de 1000-2000kcal közt ennék ez függene attól mikor mennyire vagyok éhes (tehát lehenne smikor csak 1200kcalt, 1800kcalt) változna mindig.
2020. ápr. 12. 09:13
1/2 anonim válasza:
Nem tudom hány kg vagy, milyen nemű, stb, de hidd el ezek fontosak mert minden diéta egyéni. Én azt javaslom, hogy inkább legyen egy fix limit amit megcélozol, de ha nagyon vágysz egy csokira, vagy valamire, akkor azt le is mozgod. Kalóriaegyensúly. Persze ezen kívül is fontos a mozgas.
2/2 anonim válasza:
Legyen állandó! Kis (200-300 kcal) ingadozás lehet, de az 1200-1800 tartomány túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!