Milyen gyógyszereket, vitaminokat, módszereket, vagy egyebet ajánlotok a tanuláshoz, az agyműködés hatékonyabbá tételéhez? (gyorsabb feldolgozás, memória, stb)
Az Omega3 ha jól tudom nem egészen ez, a Licetin, Gingko Biloba és Ginzengről már tudok, aztán még írták sok helyen a zöld teát is amit nem igazán értek, mert tudomásom szerint az csak az éretlen tea, emelett sok helyen természetesen orvosok által megemlített kockázatokkal javasoltak drogokat, főként az LSD-t, amit főként nem értek, hiszen attól pont hogy minden másra figyelsz, és összezavarodik az elméd, főleg a sok érzéki csalódás miatt amit valósnak vélsz.
Ami a legjobban beválna még talán, a C vitamin, de az pedig nagy mennyiségbe olyan módon, hogy naponta minimum 1000mg-2500mg bevihető legyen számomra, elég drága lenne nekem egyelőre, szóval azt akkor iktatnám csak be a mindennapjaimba, ha már biztosan minden más kilöttem.
Egyelőre rendeltem egy 30db-os Licetin tablettát 595 vagy valami hasonló összegért, mert tényleg olcsó volt, és a leírásában kifejezetten tanuláshoz ajánlották, hogy ez mennyire érte meg illetve a többi mennyire érné meg, vagy vannak e más javaslataitok, az itt a válaszaitok közt eldöl majd.
Ha nincs elég akaraterőd a tanulásra koncentrálni, szedhetsz bármiféle bogyót, agyad nem fog hatékonyabban működni.
Ha nem kellő odafigyeléssel tanulsz, nincs mit tárolni agyadnak. Felszines dolgokat miért is jegyezne meg?
A vitaminok szedését nem érdemes túlzásba vinni, ugyanis a felesleg jobb esetben kiürül (C vitamin), ami csak pénznek pocsékolása, rosszabb esetben hasonló tüneteket produkálhat, mint hiányuk.
Tudatformáló szereknek a tőled vártaknál ellenkező hatásuk van, ráadásul függőséget okoz!
Tanulásnál teremts magad körül nyugodt, minden zavaró körülményt kikapcsoló körülményt, meglátod, jobban fog menni, mint bármi bogyó használatával!
A halak fogyasztását nem csak a telítetlen zsírsav tartalmuk miatt szokták javasolni a diákoknak, hanem a foszfor tartalmuk miatt is. Egyél sok halat, javítja a gondolkodási és memória képességeket...
(Vizsgaidőszakban csak halat faltam)
Az a szerved erősödik, amelyiket fokozottan használod.
Hiába szedsz bármilyen, reklámokban kitűnőnek mondott bogyót, ha csak arra hagyatkozol, semmi eredményt nem érsz el.
Nem leszel izmosabb, ha a fotelben ülve a TV előtt izomnövelő bogyókat szedsz.
Patikából nem szerezhetsz okosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!