Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mintaétrend, minthaedzés,...

Mintaétrend, minthaedzés, tanácsok fogyókúrához?

Figyelt kérdés
175 cm vagyok,96kg,lány és nagyon szeretnék lefogyni!60-65 kg lenne a célom.Milyen étrendet ajánlotok ehhez?Mit ehetek mit nem?Esetleg edzéstervek?Heti hányszor,hány percet kellene edzenem?Bármi tanács a fogyással kapcsolatban?(egyébként nincs semmilyen betegségem a háttérben)

2020. márc. 31. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
1200 kalóriás napi étrendeket keress! Esetleg megtoldhatod 200 kalóriával ezekkel a méretekkel. Sportra először a gyaloglást mondanám, aztán ha már lement 10-15 kiló, lehet próbálkozni fitnesszel.
2020. márc. 31. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tanácsadók több tízezer forintért írják meg neked. Ingyen az van, hogy elszánt vagy, és iszonyat sokat olvasol a témában és magadnak rakod össze a tervet. Amit én látatlanban ajánlok: kalóriabázis, yazio, myfitnesspal közül valamelyik, amin kalóriát tudsz számolni. Blogok: [link] , [link] , [link] (ezen az oldalon vannak mintaétrendek is, pl Kiss Virágé), [link] . Videóblogok: Numbava (táplálkozásban nekem iszonyat sokat segítettek a videói, főleg az 1-2 évvel ezelőttiek), Gökler Kriszti, Torma Valentin, Jay's workout, Heather Robertson.
2020. ápr. 1. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az első válaszolót én a helyedben nem venném komolyan, 1200 kcal az kevés a te esetedben. Ajánlom, hogy keresd meg fb-on az Intenset Start nevű csoportot (van blogjuk is, ahol fel tudsz iratkozni az ingyenes étrendre és edzésprogramra, ez legyen az első lépés!) Rengetegen vagyunk. Imádom a csoportot, rendkívül motiváló. Én is 174/95ről indultam. Illetve keress fel egy endokrinologust, hogy kiderüljön nincs-e hormonproblémád vagy inzulinrezisztenciád. :) sok sikert!
2020. ápr. 2. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Edzesnek ott vannak Chloe Ting challengejei,keress ra
2020. ápr. 12. 23:13
 5/5 anonim válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te!:)

170 vagyok, és 92 kg-ról indultam (jelenleg 90 vagyok, nem hatalmas fogyás, de haladás), és 60 szeretnék lenni.

Ne nézd a súlyodat naponta, hanem inkább heti egyszer, pl. hétfő reggeleken, mert azok lesznek az eredeti méreteid. Nem mindig fogsz súlyra se fogyni, van, hogy a combodból megy lejjebb pl, de emiatt se keseredj el. Sajnos magamat is rá kell vennem az edzésre, illetve folyamatos mozgásra, márciusban többször is a kutyánkkal mentem el futni (inkább sétálni/kocogni) egy kb 4-5 km-es távot, de szerintem sétálni mindenképpen érdemes eljárnod, illetve otthon is edzhetsz például felülésekkel, haspréssel, vagy plank-el, ameddig lejjebb nem megy súlyodból, de semmi többet, különben tönkreteszed a lábadat.

Sok sikert kívánok.:)

2020. ápr. 13. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!