Mit tegyek, hogy újra beinduljon a fogyás?
Tudom rengeteg ilyen kérdés kering ezen a felületen de szerintem mindenkinek más más a módszere és a vele járó problémája, amire megoldást keres. Idén januárban kezdtem el a diétám. 7 kg-ot szeretnék leadni tehát nem olyan sokat, mégsem sikerül. Nem vagyok túlsúlyos, a normál tartományba tartozom, csak a combomra és a hasamra rakódik le legjobban a felesleg. Eddig sikerült leadni 3-4 kg-ot de tovább nem akar menni, már 1 hónapja stagnálok és ingázik a súlyom fel-le. Nem állítom azt, hogy értek a témához ezért kérek segítséget. Jelenleg 58-59 kg a súlyom (célsúly: 55kg), a magasságom 165 cm. Kezdetben 1300 kalóriát ettem napi szinten, manapság 1200-at, úgy hogy váltogatom mikor mennyit eszek szénhidrátból vagy zsírból, mellette ügyelek megfelelő fehérje bevitelre. Mindezek mellett itthon edzek, délelőtt leginkább kardio videókról, este 6 óra felé a vacsora után pedig izomcsoportokra, ezeket is napokra osztva (has, kar, láb). De sajnos minden nap itthon vagyok, ezért mondhatni ülő-/mozgásszegény a napi aktivitásom. Tudom az utolsó pár kiló az, amit a legnehezebb lefaragni, de szeretnék szálkásodni és nem tudom erre mi a legjobb módszer, miket kell ennem és mikor. A másik problémám az állandó éhség még a főétkezések után is. Sohasem tudok jóllakni és mindig kívánok valamit, így sosem tudok más feladatokra teljesen koncentrálni. Este ha nagyon nehéz elviselni az éhséget akkor megeszek egy almát. Nem tudom hogy küzdhetném ezt le, mivel gyakoriság szempontjából (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) nem kellene éhesnek lennem. Rengeteg módszernek, véleménynek néztem utána de mindegyik mást állít és már teljesen elvesztem az információk rengetegében. Ezért kérem a segítségeteket, hogy mi lehet a probléma vagy mi lehet a megoldás. A rosszalló megjegyzéseket légyszíves hanyagoljuk, mert ahogy említettem tökéletesen én sem vagyok otthon ebben a témában, ezért is kérek segítséget. :) Előre is köszönöm!
21/L
Vitaminhiány, vagy valami hormonális(pajzmirigy, inzulnin ...)
Vérkép kimutatja az utóbbit, (de ha egy normál multivitamin javít rajta, akkor nem feltétlenül szükséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!