169cm/62kg/21 éves lánynak jó az 1500kcal naponta
fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Elkezdtem diétázni, le szeretnék adni 6-7kg-ot. A cukros dolgokat és a glutént majdnem teljesen kiiktattam az étrendemből. Heti max 1 étkezéskor eszek glutént (zacsis leves, ha epp rohanok) és cukrosat is nagyon ritkán (joghurt). Amit napi szinten eszek: zöldségek, gyümölcsök, hús. 2-3 naponta: zabpehely, tojás, joghurt. Ezen kívül nagyon ritkán zacsis levest, még ritkábban rizset. 1500 kcal-t eszek egy nap. Nem sportolok jelenleg, de étteremben dolgozom, szóval azért elég aktívak a mindennapjaim. Emellett elkezdek majd otthon erősíteni (kitörések, guggolás, felülés, felvő stb..)
Ez így ideális a fogyáshoz? Le tudom adni így azt a pár kg-ot? Vagy menjek lejjebb picit kalóriában?
2020. febr. 5. 18:54
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg napi 8-10 órát szaladgálsz az asztalok között, akkor jó lesz, egyébként inkább 1200 lenne az ideális. De nyugodtan kísérletezz! Ha 1 hónap alatt 2 kg megy le, akkor jó a kalória. Ha több, vagy kevesebb megy le, akkor finomíts az étkezésen!
2020. febr. 5. 18:59
2/7 anonim válasza:
Gugliba beirod hogy szenhidrat kalkulator vagy kcl kalkulator, bedob egy csomot :) egyebkent az is fontos hogy az a kaloria milyen makrokbol epul fel, en ezert nem is szamolok kaloriat soha, csak a fentiek alapjan h kb mennyi szenhidrar kell szalkasitashoz, a feherjet maximalizalom, a zsirt minimalizalom. Eredmenyes.
2020. febr. 5. 19:17
3/7 anonim válasza:
Az elsőre nehogy hallgass, a te magassàgoddal 1200 az koplalàs. Még az 1500 is kevésnek tűnik ilyen aktív életmód mellett. Inkàbb arra koncentràlj mit eszel, és a tested jelzéseire.
Hagyd a zacskós kajàt, fehérlisztes, cukros cuccokat. Akkor egyél ha éhes vagy- amíg kellemesen jól nem laksz, sok zöldséget, hüvelyeseket, húst, tojàst, olajos magvakat, ha nem gond akkor tejtermékeket, gyümölcsöket.
2020. febr. 5. 19:30
4/7 anonim válasza:
169 centis 62 kilós lány ne akarjon fogyni, mert semmilyen pár kilóról szó sincs, ez a legtökéletesebb arány. Ez 21,7 testtömegindex, ami a lehető legtökéletesebb!
2020. febr. 5. 19:48
5/7 anonim válasza:
Én is így gondolom utolsó, de nem akartam beleszólni...Az ő döntése ha fogyni akar.
2020. febr. 5. 20:48
6/7 anonim válasza:
Ha nem vagy gluténérzékeny, akkor felesleges kerülni, nem attól fogsz hízni/fogyni, az csak egy fehérje.
2020. febr. 6. 09:39
7/7 anonim válasza:
Hulyeseget irtok, kb 57-64 kg kozott kene legyen, és nem zsirban, hanem izomban. (Marmint nem szin izom, csak ugy ertve h ne legyen zsiros szar)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!