Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel már kitöltöttem a napi...

Ezzel már kitöltöttem a napi kcal keretem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyon egészségtelen, de most így sikerült.

egy kakaóscsiga, egy nutellás kenyér (vastagon nutellával), és egy kiwi meg egy narancs.

A keretem 1300 kcal.

2020. febr. 3. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha megadod az elfogyasztott ételek tömegét, akkor meg tudjuk becsülni.
2020. febr. 3. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
átlag kakaós csiga kb 300-400 kcal. Egy szelet nutellás kenyér sok nutellával szerintem megint csak 300-400. Egy átlag kiwi 50-60, egy narancs max 100. Összesen valahol 800-900 kcal körül lehetsz, de nagyon nagyon maximum 1000.
2020. febr. 3. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát így kb.:

Fornetti Kakaós csiga 1 db (130 gr): 491 kcal

Fehér kenyér 1 szelet (70 gr): 189 kcal

Nutella 3 evőkanál: 291 kcal

Kiwi 1 db (69 gr): 34 kcal

Narancs 1 db (115 gr): 54 kcal

Összesen: 1059 kcal

De ugye nem tudjuk a pontos mennyiségeket, szóval ez tényleg csak nagyjából...

2020. febr. 3. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
De a mai napra szükséges fehérjekeretedet és rostszükségletedet tuti hogy nem töltötted ki, szóval szerintem mára hagyd a kalóriát, és úgy rakd össze a vacsorát, hogy legalább ezt a kettőt helyrehozd, amennyire lehet. Ha naponta ennél ennyi hozzáadott cukrot (kakaós csiga és nutella), akkor eléggé kiszúrnál magaddal, tehát itt nem csak a kalória a gond, hanem az is, hogy ezzel a hormonrendszeredet raktározásra hangolod. De egyszeri alkalomról van szó, akkor nem lesz szignifikáns hatása.
2020. febr. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!