Tudnátok fogyáshoz tippeket?
Rendszert kéne vinnem az életemb, mert kataszrrofa. Van, hogy napokig alig eszek napi 1x,utana egy nap egesznap zabalok, majd megint elvagyok napokig. Néha tornazok itthon, ha nincs tel kocogok, de van, hogy egesznap csak ülök. :( Mindig megfogadom, hogy mindennapom legyen közel ugyanolyan, tudnátok tippeket adni?
24eves 64kg 170cm nő vagyok. 5 kilót szeretnék fogyni es rendszert az életembe
"64kg 170cm nő" bulimiás háttérrel!
Akik fogyási tippekkel bombázzák, ki akarják nyírni???
A salátához, zöldségekhez egyél valamit, amiben fehérje is van. Pl. tojás, sajt, túró, hús. Ezzel hosszabb időre jól tudsz lakni, és nem kell utána kenyeret enned.
Ha napokig alig eszel, teljesen kiéhezteted magad, utána jön a zabálós nap, ami kompenzálja a kiesett kalóriát, tápanyagokat. Ne csinálj ilyet, jobb lenne minden nap többször enni, és nem csak szénhidrátot szénhidráttal.
A "most már mindegy" hozzáálláson is próbálj javítani. Nem, nem mindegy. Próbálj kikerülni a koplalás-zabálás körforgásból, akkor is, ha egyes napokon nem vagy éhes. Ha az segít, tervezd meg előre, mit fogsz enni egy adott napon (legyen benne elég fehérje és zsír is), és azt edd is meg. Tornázós napokon ehetsz kicsit többet, mint amikor egész nap nem csinálsz semmit.
Sovany hus
Tojasfeherje
Krumpli
Ezek laktatoak, szoktam ilyet enni, hogy jollakjak
Ha meg nem birok jollakni rengeteg uborka, paradics, zoldbab, kuki(bar tudom ez folosleges ch de alacsony kcal, mert nehetlz belole 100gnal tobbet enni.
Mit tusnatok meg ajanlani ami laktat, magasfegerjetartalmu es nem hizlal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!