Ez jó étrend lenne?
Nem írok mennyiségeket, mert azokat ki fogom számolni grammra a súlyomhoz.
Reggeli: Banán, alma, zabkása, vagy teljeskiörlésű kenyérből szendvics salátával és paradicsommal.
Ebéd: saláta vagy spenót paradicsommal és főtt tojással, esetleg feta sajttal.
Vacsora: teljes kiörlésű tésztából spagetti, vagy zöldségek mint burgonya, bab, répa főve, vagy ezekből készült ételek.
Uzsonnára pedig mandula vagy délelőtt gyümölcs.
Ps: azért eszem vacsorára a nehezebb ételeket, mert nekem reggel ha nem szénhidráttal idnítok akkor nehéz a hasam és nem tudok koncentrálni semmire. Illetve másik tudnivaló, hogy vegetáriánus vagyok.
Miből nyerjem az energiát ha nem lassan felszívódó szénhidrátból, és miből a proteint, ha nem tojásból és hüvelyesekből?
Kísérleteztem sokat régebben és nekem nem válnak be a zsíros, fehérjés kaják, mert kajakómám van tőle.
Miért sok ez a szénhidrátmennyiség ha kalóriadeficitben vagyok, illetve mi történik a testemmel ha így fogyok le?
Nekem ez még kevésnek is tűnik 😳
Szerintem egyél vmi energia dúsabbat ebédre (is), hogy rendesen tudj gondolkodni stb. Ehetnél mondjuk kuszkuszt, lencsét, csicseriborsót, hajdinát, mungobabot, bulgurt a többi mellé, és így tartalmasabb lenne.
Valamilyen fehérje port még hozzácsapnék a reggeli zabodhoz :) amúgy szerintem jó az étrended, ha nem éhezel tőle
Ez nem jó étrend.
Ha sokáig csinálod különböző problémáid lehetnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!