Mi a véleményetek a mai étkezésemről?
Sziasztok ugyan ez a fogyókúra témakör, de nekem nem a fogyás a célom, mert anorexiából gyógyulok. Mégis szeretnék véleményeket kapni a mai étkezésemről.
Reggeli:
80g zabpehely,
1,5 dl tej,
10g lenmag,
2 közepes méretű alma
Tízórai :
100%Pure whey csokis fehérjéből shake, 1 közepes méretű alma
Ebéd :225g (5db) túrógombóc cukor és tejföl nélkül
Uzsonna: 2 közepes méretű alma
Vacsora: 500g brokkoli,
150g sült csirkemell
Kifejtenéd kérlek?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Az a baj, hogy közben volt egy falásrohamom és megettem:
1 almát 1 banánt és egy delicious kókuszos mandulás zabkását szerintetek ez nagy baj?
Nekem például túl soknak tűnik a rostos anyag, tetézve lenmaggal.
Mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy a szervezete számára mi a megfelelő mennyiség és táplálékfajta. Ha ez megvan akkor még mindig kimutathat az orvosi vizsgálat hiányosságokat.
Hallgass az ösztöneidre, mitől és mennyitől érzed TE jól magadat.
Köszönöm lehet túl sok rostot fogyasztók ezen változtatni fogok.
Amúgy az adataim:
16/l, 176cm, 49 kg
Ha ezt az étkezést tudod tartani hosszútávon, és nem úgy kellett lenyomni a torkodon, valamint nem éhezel mellette akkor tökéletes.
Ebben a kategóriában minden menüt leszaroznak, csak és kizárólag a csirkerizs a megfelelő. Mellette meg hangoztatják, hogy olyan étrend kell amit életed végéig tudsz tartani. Én például kiokádom a belem hosszútávon a csirkerizstől, viszont amit te ettél azt szeretem, úgyhogy én is ezt tenném. Az a lényegy hogy tudd tartani.
Ez az étrend JÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!