Modell vagyok, hogy tartsam meg az elvárt súlyomat koplalás és brutál edzés nélkül?
Hát, mivel a mostani modellek erősen az egészséges testsúly alatt vannak, szerintem a koplalás + brutál edzés nélkül nem tudod ezt tartani.
Ha mondjuk vagy pl. 175 centi meg 45 kiló, ahhoz koplalni kell, ez van. Nem természetes ez a súly, és a szervezet igyekszik egy kicsit visszaállítani, te meg harcolsz ellene.
Szóval, bár én messze nem vagyok modell, de ez egy ilyen szakma szerintem. Zsoké ismerőseim vannak, versenyszezonban a nyálukat sem merik lenyelni... kicsit hasonló lehet a te helyzeted.
Szerintem csináld, amíg bírod, aztán ha úgy érzed, hogy az egészséged rovására megy, hagyd abba.
Illetve, én tényleg nem értek hozzá, de a sport/fitness modellek azért egészségesebben néznek ki, gondolom, ott még durvábban kell edzeni, de lehet, hogy kicsit többet ehetnek (valahonnan jönnie kell az izomnak...)
Ha te tenyleg modell vagy, rendes ugynoksegnel, scooterekkel stb.. nem ilyen helyi butiknak a reklamraca, valoszinuleg ugy valasztottak ki, hogy valamelyest a genetikad legyen jo, nem koplalos, szenvedo lanyokat valogatnak ossze..
nyilvan, igy is oda kell figyelni, de joval konnyebb azoknak a lanyoknak, akik orokoltek, hogy nem hiznak meg egy falat kenyertol.
Voltam hasonlo helyzetben, mint te.. nekem sajnos annyira nem jo a genetikam de eleg kitarto vagyok. A merleg egyik nyelve az egkezes a masik pedig az edzes (cardio!!) ha megkivansz egy sajtburgert, fel oraval tobbet kell futni, nincs mas megoldas. Melyik ugynoksegnel vagy?
1.: Nem koplalni kell, hanem normálisan enni. Keress egy dietetikust.
2.: Sportból a legjobb a kettlebell és a futás.
Sehogy. Hacsak nem vagy olyan szerencsés adottságú, hogy ehetsz és vékony maradsz.
Ezek szerint nem vagy olyan szerencsés adottságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!