Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit lehet tudni a Reductil...

Mit lehet tudni a Reductil fogysztószerről?

Figyelt kérdés
2007. febr. 2. 12:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Nálunk lehet recept nélkül is venni, de nem minden patikában. Én 2 hónapig szedtem és -11 kg-al fejeztem be. Most 3 hónap szünetet tartok és utána még 2 hónapig szedem. "Mellékhatása" az volt, hogy rendeződött a vérnyomásom és végre nem zabáltam fel a hűtőt, napi szinten nem kívántam a vacsorát és meg is bírtam állni. Közben sütöttem-főztem a családnak, gond nélkül feltálaltam mindent, eszembe sem jutott, hogy megkóstoljam. Én sportoltam mellé, bringáztam vagy futottam. Meg kell mondjam, nagyon-nagyon jól éreztem magam és mindenre volt energiám, kifestettem a lakást, vasaltam (amit utálok), a munkahelyemen is ezerrel pörögtem. Én már nagyon várom, hogy újból szedhessem. Az orvos szerint nem kell szünetet tartani, de mivel stagnált a fogyásom, én így láttam jónak.

Az öcsémmel egy nap kezdtük el szedni, mivel neki többet kell lefogynia, ő a nagyobb milligramossat kapta, Ő már 17 kilónál tart és nagyon jól érzi magát.

Mindenkinek ajánlom.

2009. szept. 14. 14:17
 22/47 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én négy napja szedem a 15mg-ost. Nem mondom, hogy soha nem vagyok éhes, de nagyon keveset eszem és ahhoz képest nem vészes az éhség érzetem. Ha nem szedném akkor nem bírnám ki ennyi kajával. Kb nap 1 joghurt kis saláta, esetleg egy szelet natúr hús amit eddig ettem. Lassan elkezdek mozogni is, mert nem akarom, hogy kötényhas megmaradjon, meg, nem akarom, hogy nagyon lógjon a bőröm. 135 kg-ról indultam, kíváncsi leszek, mi lesz a hónap végén. Addig majd még jelentkezem. Nagyon sok vizet iszom és rengeteget járok pisilni. főként miután beveszem a gyógyszert. Eddig elégedett vagyok két nap után 2 kg-al voltam kevesebb azóta nem álltam mérlegre.

2009. okt. 30. 08:01
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Már írtam itt kezdéskor. 09.04.22.-én indultam 148,6 kilóval. A mostani időben a mérések: 09.09.18.-137,4 kg,09.09.27.- 137,4 kg,09.10.11.-136,5-kg, 09.11.01.-134,3-kg,09.11.14.133,4-kg. Még szedem, aztán a dokival megbeszélem a továbbiakat, ha elfogyott a fogyóbogyó.
2009. nov. 15. 03:26
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

SZiasztok!

Azt akarom megkérdezni hogy ezzel a gyógyszerrel, hogy szeditek torna nélkül is lemegy a kilo vagy tesztek is ellene valamit... mert én úgy akarok lefogyni 15 kg-ot hogy nem tornázok meg semmise... :D tehát nekem jó lenne? :D szerintetek?

2010. jan. 18. 08:36
 25/47 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én most 60 kiló vagyok és 10 kilót szeretnék fogyni.Szerintetek érdemes elkezdenem a Reductil szedését?

2010. jan. 18. 17:27
 26/47 anonim válasza:
63%
Sziasztok!Az előttem lévő hsz-ben kérdezte valaki, hogy érdemes e bele fogni a reductil szedésébe.Nem tudom hány centi lehetsz a 60 kilóhoz, de nem hinném, hogy sok értelme lenne. Biztosan fogynál tőle,de ez nem olyan óriási súly hogy ilyen lórugáshozk kellene nyúlni.Nem is hiszem, hogy felírnák, hiszen ezt a gyógyszert elhízottaknak adják az enyhe túlsúly nem indok.Azonfelül heteken belül felfüggesztik a reductil forgalmazását, és büntetik azt az orvost és gyógyszertárat aki ki meri adni!!
2010. jan. 29. 06:50
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Miért fogják betiltani? annyira erős gyógyszer? vagy sokan megbetegedtek, vagy meghaltak tőle? milyen indokkal fogják betiltani?
2010. febr. 1. 08:31
 28/47 anonim válasza:
100%
Tényleg miért tiltják be én nem hallottam róla és most is szedem. Eddig ez volt az egyetlen kúra amivel nem szedtem vissza a kilókat. egy hónap alatt 9,5kg adtam le majd 3 hónap alatt csak 1 kg mozgott ide-oda amíg nem szedtem, most egy hete szedem megint már mennek lejjebb a kg remélem továbbra is tudom majd szedni.
2010. febr. 2. 08:32
 29/47 anonim válasza:
100%

Ma akartam újra felíratni,de orvosom közölte,hogy MEGSZÜNTETTÉK!!!!!Nem írhatja ki,és a patikák sem.

Agyvérzést,és szívinfarktust okozott több betegnél.

Nagyon sajnálom,mert nekem nagyon jó volt:-(

2010. febr. 13. 20:48
 30/47 anonim ***** válasza:
56%
az kemény... mondjuk nekem csak 20 kg felesleg van azt mondták hogy ne kezdjem el...mert nem látszik amúgy rajtam ez a sok felesleg...bár alacsony vagyok :D
2010. febr. 15. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!