Mit lehet tudni a Reductil fogysztószerről?
Sziasztok!
Nálunk lehet recept nélkül is venni, de nem minden patikában. Én 2 hónapig szedtem és -11 kg-al fejeztem be. Most 3 hónap szünetet tartok és utána még 2 hónapig szedem. "Mellékhatása" az volt, hogy rendeződött a vérnyomásom és végre nem zabáltam fel a hűtőt, napi szinten nem kívántam a vacsorát és meg is bírtam állni. Közben sütöttem-főztem a családnak, gond nélkül feltálaltam mindent, eszembe sem jutott, hogy megkóstoljam. Én sportoltam mellé, bringáztam vagy futottam. Meg kell mondjam, nagyon-nagyon jól éreztem magam és mindenre volt energiám, kifestettem a lakást, vasaltam (amit utálok), a munkahelyemen is ezerrel pörögtem. Én már nagyon várom, hogy újból szedhessem. Az orvos szerint nem kell szünetet tartani, de mivel stagnált a fogyásom, én így láttam jónak.
Az öcsémmel egy nap kezdtük el szedni, mivel neki többet kell lefogynia, ő a nagyobb milligramossat kapta, Ő már 17 kilónál tart és nagyon jól érzi magát.
Mindenkinek ajánlom.
Sziasztok!
Én négy napja szedem a 15mg-ost. Nem mondom, hogy soha nem vagyok éhes, de nagyon keveset eszem és ahhoz képest nem vészes az éhség érzetem. Ha nem szedném akkor nem bírnám ki ennyi kajával. Kb nap 1 joghurt kis saláta, esetleg egy szelet natúr hús amit eddig ettem. Lassan elkezdek mozogni is, mert nem akarom, hogy kötényhas megmaradjon, meg, nem akarom, hogy nagyon lógjon a bőröm. 135 kg-ról indultam, kíváncsi leszek, mi lesz a hónap végén. Addig majd még jelentkezem. Nagyon sok vizet iszom és rengeteget járok pisilni. főként miután beveszem a gyógyszert. Eddig elégedett vagyok két nap után 2 kg-al voltam kevesebb azóta nem álltam mérlegre.
SZiasztok!
Azt akarom megkérdezni hogy ezzel a gyógyszerrel, hogy szeditek torna nélkül is lemegy a kilo vagy tesztek is ellene valamit... mert én úgy akarok lefogyni 15 kg-ot hogy nem tornázok meg semmise... :D tehát nekem jó lenne? :D szerintetek?
Sziasztok!
Én most 60 kiló vagyok és 10 kilót szeretnék fogyni.Szerintetek érdemes elkezdenem a Reductil szedését?
Ma akartam újra felíratni,de orvosom közölte,hogy MEGSZÜNTETTÉK!!!!!Nem írhatja ki,és a patikák sem.
Agyvérzést,és szívinfarktust okozott több betegnél.
Nagyon sajnálom,mert nekem nagyon jó volt:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!