Balazs00xx kérdése:
Reductil-t, hogy kell szedni?
Figyelt kérdés
20f 125 kg 190 cm, gyógyszertárban árulják? doktorom van aki felírja:) csak érdekel hogy árulják e még gyógyszertárban. és hogy hogyan kell szedni.
Várom a válaszokat Üdv.!
2011. máj. 25. 13:22
1/7 anonim válasza:
Ha orvos van, aki felírja, nyilván el is mondja, hogy kell szedni.
2/7 anonim válasza:
Azt már betiltották nem!? szerintem nem lehet kapni.
3/7 anonim válasza:
El kell hogy szomorítsalak. Semmilyen fogyasztó gyógyszer nincsen már. 2009-ben betiltották az összeset. (orvos által receptre felírhatót) pl. Lindaxa. Azért tudom ennyire, mert szedtem és jó is volt....fogyás szempontilag. Szerencsém volt, ugyanis az én szívemet is tönkretette. Volt aki bele is halt. Tehát orvos nem tud felírni semmilyen fogyókúrás gyógyszert, azért mert nincsen már.
4/7 °:Amigo:° válasza:
Na!
Epherit sincs ?
Meg Spiropent ?
Meg L-thyroxin....
Na hagyjuk, ez nem így megy :-)
5/7 anonim válasza:
Amiket leírtál, egyáltalán nem fogyókúrás gyógyszerek! Ismétlem, testsúlycsökkentéshez orvos már nem tud felírni gyógyszert.
6/7 °:Amigo:° válasza:
Ezeket használják. Igaz, nem árt egy kis szakértelem mellé.
:-))
7/7 anonim válasza:
190cm + 125kg rendszeres testmozgással könnyen korrigálható.
Tabletta és egyéb alternatívák azoknak kellenek, akik alig bírnak megmozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!