Én is kezdő vagyok :) Tegnap vettem be az első gyógyszert. Én 100 kg-ról indulok. Elég biztatóak ezek a válaszok, remélem nekem is sikerülni fog. Min. 20 kg-ot szeretnék leadni.Sok sikert és kitartást!
2009. ápr. 23. 08:31
12/47 anonim válasza:
Én szedem!
Állítólag 100 -ból 40-ek sikerült!
Én benne vagyok!
84-ről, 1 ( ! ) hónapon belül ( 10 ) kg fogytam!
Mindent kipróbáltam, mindent megrendeltem, 41 éves vagyok,MOST? E T T Ő L sikerült!!!!
Sok sikert!!4
2009. ápr. 23. 18:12
13/47 anonim válasza:
Helló! Hát az 56 darabos doboz felénél tartok és leadtam 5 Kg-ot. Nem éheztem, nem mozogtam sokat. Úgy csináltam mindent mint eddig. Első napokban a mások által leírt 2-3 napos székrekedést én is tapasztaltam. Egy észrevételem van amit még mások nem írtak le. Csökkenti a gyógyszer az éhség érzetet, de a jóllakottságét is. Tehát ha valaminek jó íze van figyelj arra, hogy ídőben hagyd abba. Ha a második fél adagom is elfogyott újra írok. Mindenkinek sok sikert!!
2009. máj. 19. 12:07
14/47 anonim válasza:
Nem tud valaki eladó Reductilt megbízható helyről?
2009. jún. 15. 20:27
15/47 anonim válasza:
Helló!
Én is szeretném kipróbálni. De félek,mert az apukám nem akarja hogy többet fogyjak pedig még kéne. 70kg vagyok és legalább 60-ig szeretnék lemenni.(Persze sokkal magasabbról indultam!!) Valaki nem tudna szerezni,persze megbzható helyről?Várom a válaszokat a emil-re. Köszönöm előre is.
2009. júl. 30. 13:46
16/47 anonim válasza:
Én is szeretnék - de csak megbízható helyről - Reductilt, ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönném.
Privát emailben várnám a lehetőséget.
2009. aug. 1. 11:42
17/47 anonim válasza:
Gyógyszertárban nem adják ki recept nélkül, ugye? :s Valaki megbízható helyről tudna esetleg szerezni ilyen gyógyszert? köszönöm előre is
2009. aug. 5. 17:03
18/47 anonim válasza:
Helló! A 4. hónap végére értem! A leadott kiló 14-Kg. A gyógyszer hatása csökkent. Most kezdek bele a harmadik 56 db-os dobozba. Mivel a doktorom a szünet beiktatásáról nem beszélt, ezért nem is tartok. Sokat számít a táplálék megválasztása. Könnyű, növényi rostos, joghurt, kevés pékáru. Ha ez a doboz is elfogyott megint írok. Addig a dokimmal is beszélek ismét.
2009. aug. 10. 17:47
19/47 anonim válasza:
Én beszéltem hozzáértő "emberkével", 1 évig lehet szedni egyfolytában!!!
2009. aug. 11. 14:45
20/47 anonim válasza:
Szia! Én 4 napja szedem a Reductilt, eddig 2 kilótól szabadultam meg :)
Az első napon éreztem némi szédelgést,de ez nem vészes. Ami nagyon meglepett, hogy már az első gyógyszer bevétele után sem ettem annyit, mint előtte. Azóta kb fele annyit eszem, mint pl. egy hete. Eltelít, nem érzek éhséget, nem kívánok semmi édességet, viszont szomjas vagyok. Napi 2-3 liter vizet szerintem simán megiszom.
Különösebb diétát nem tartok mellette,és csak sétálni szoktam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!