Milyen zsiradékkal éri meg sütni, főzni?
Figyelt kérdés
Kis mellékkérdés: A kókuszolajon lehet érezni a kókuszt ízt? (nagyon imádom a kókuszt)
Ha leadod a voksod egy zsiradék mellett, kérlek fejtsd ki miért azt szereted. Az is jó lenne ha tudnál linkelni valami 2018-as tudományos alapú dolgot. :)
2018. nov. 11. 19:19
11/13 anonim válasza:
Akkor rámehetsz az Omega-3 tartalmú ételekre, azzal is javítasz az arányon.
Őszintén szólva nekem ez már sok, annyi dologra ügyelek egészségtudatosként, de azt nem tudom elhinni, hogy tengeri hal vagy kapszulák nélkül e téren tuti elrontom a dolgot... Úgyhogy eszem normálisan, ahogyan a szervezetem szereti s remélem a legjobbakat. Aminél persze simán ügyelhet jobban magára az ember, aki bírja.
12/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelővel az a baj, hogy ez hosszútávon nem lesz kifizetődő. :c
De teljesen megértelek!
2018. nov. 13. 08:01
13/13 anonim válasza:
Ízre és állagra a libazsír és galambzsír verhetetlen, és más állati zsírokhoz képest sokkal kevésbé telítettek (mindössze 25-30 / 100g). Ugyanakkor marha drágák. Galambzsírt konkrétan nem is tartok itthon, évente pár alkalommal veszek, és akkor is csak pár tíz dekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!