Szűzteáról vélemények? Vettünk egy csomaggal, de nem tudom, hogy mennyit fog használni. Megpróbálnám a leghatékonyabban használni az alábbi módon (lent), úgy jó lenne?
Nem ismerem az eddigi életmódodat, de nagyon javaslom a nem túl drasztikus váltást. Olyat, amit sokáig és SZÍVESEN csinálsz.
Nyilván fogynál, de kb. két hét múlva kidőlsz és feladod. Tudom, sokszor csináltam ilyeneket.
Ennek semmi értelme. Reggel ötkor már futsz, de az első étkezés 2 óra után?? Vagy, ha úgy értetted, hogy futás után két óra múlva eszel először, az is butaság.
Csak kimerülsz.
Igen, hatékony az éhgyomri kardió, amennyiben testépítesz és épp szálkásítasz. De a kérdésed alapján, nem ez a szituáció Nálad :)
-nekem volt hasmenésem szűztea cuccoktól. ami csak azért jó, mert gyakran van székrekedésem, a súlyvesztéshez, alakformáláshoz semmi köze. Nincs olyan tea, amitől fogyni fogsz.
A futástól fogsz és attól, ha normálisan eszel.
Első vagyok, privátban kérdezted, miért mondom ezt.
Nos, nem normális hashajtókkal belenyúlni a szervezeted működésébe. Egyszerűbbnek tűnhet, mint egy hosszú távon tartható életmódot kialakítani, csakhogy a sikeres és egészséges fogyás kulcsa az lenne, hogy tudd követni, mennyi tápanyagot vittél be. Ha bizonytalan mennyiséget kif.sol, akkor fogalmad sem lesz, jut-e elegendő energiához a szervezeted vagy sem. Amúgy is: ez csak látszólag kevésbé gusztustalan megoldás, mint a hánytatás...
Beteg dolog ötkor éhgyomorra ilyen terhelésnek kitenni magad. Semmivel nem leaz hatékonyabb, mint ha előtte és utána ennél némi fehérjét és lassan felszívódó szénhidrátot. A teljesítményed a béka s.gge alatt lesz és az egész nagyon messze lesz mindentől, ami egészség, fittség, kellemes mozgás.
17 kiló fogyás után hidd el nekem, a természetes, lassú fogyás a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!