168 cm vagyok és 78 kg. Szeretnék lefogyni 50-re. Mennyi idő alatt sikerülhet? És mitől van az, hogy ennyi kg vagyok, mégis kilátszik a bordám, a kulcscsontom, lapockám stb?
Azoknál van az igazság, akik a sportolást ajánlják, nem igazán lehet kiváltani. Vannak szerek (mindenféle kuruzsló teák, meg szintetikus tabletták, amelyek biztos sokat segítenek...).
A zsírégető tablettákkal kapcsolatban csak annyit még, hogy a legtöbb esetben az eredmény (ami a legtöbb esetben nem vitatható)mellé kiadós és váratlan hasmenés társulhat. ezért ha ilyen szerekhez folyamodsz, akkor inkább a szolidabbakat érdemes választani (pl. az XLS).
Hát én is 168cm vagyok és 54kg (15éves). Tavaj télen 64kg voltam és nyár elejére 61kg lettem vagyis 3kg leadása fél évbe került...(persze csak annyit tettem hogy délután 6 után nem ettem)
Nade nyár elején eldöntöttem hogy fogyni fogok és három hónap alatt elértem az 54kg-t...
Most még mindig próbálok fogyni a célom 48kg :)
Az hogy kilátszanak a csontjaid az normális (úgy értem ha nem látsznának szerintem az lenne a baj)
50kg egy jó cél és remélem sikerülni fog elérni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!