Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan fogyjak le 30 kilót?

Hogyan fogyjak le 30 kilót?

Figyelt kérdés

Most 120 kg vagyok, szeretném elérni a 90 kg -ot.

Napi háromszor étkezem, egyszer meleget. Vacsorára nem eszek szénhidrátot. Napi szinten furok, 1800 m-rel kezdtem, most tartok 2400-nál. Emellett havonta minimum egyszer kirándulok (kb 30 km) és szoktam a lefekvés előtt tornázni. Azt mondták, legyek kitartó. Már három hónapja csinálom ezt, és másfél hónapja csinálok minden nap 2 perc plankinget is. Nem figyok semennyit. Mit csinálok rosszul? Mit tanácsoltok?

2017. jún. 27. 01:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a szobabicikli jobb lenne mert sok az izületeidnek az a 120 kg. A 90 naposban ne gondolkodj mert én csináltam, lefogytam de rengeteg hátulüje volt. Valamit rosszul csinálsz ha 3 hónapja nincs igazi eredmény. Vagy van valami betegséged. Szerintem is sokat eszel mert ez nem számítom még egy kis sajt, még alma. Hasznos lenne a kalóriát számolni és meglátnád hol csúszol el. És egy komolyabb edzés se ártana.
2017. júl. 2. 16:50
 12/15 anonim válasza:

A kalóriabeitel tényleg sok. Én javasolnám neked nem tudom hallottad-e már a Herbalife-ról. Nem a legolcsóbb fogyáshoz bezető módszer de garantáltan beválik. És ami a legfontosabb, hogy csak bevizsgált bio dolgokból készül. Úgy tudsz fogyni vele, hogy nem éhezel. Pontsan azért mert ez nem egy fogyókúra hanem egy életvitel. Ha érdekel esetleg írj privátban.Itt csak annyit hogy napi ötszöri étkezéstből áll amiben napi kétszer kell inni ezt a shaket. De nem mondom kétszer sem ha nem indul be a fogyás hiába diétázol akkor neked egy méregtelenítésre lenne szükséged, hogy először kiürítsd a sok méreganyagot ami felhalmozódott az évek során a szervezetedben. Ja és még annyit, hogy az alma csalóka mert ugyan gyümölcs de sok a kalóri a tratalma és sok a cukor is benne hiába gyümölcscukor de hízlal! és egy felnőtt szervezetnek nincs szüksége tejre főleg nem ezekre a vizezett 1,5%-os lötyikre.

Bízz magadban sikerülni fog csak kitartás kell. Mindenki megérdemli, hogy jól érezze magát a bőrében úgy hogy ne add fel semmiképp!

Remélem tudtam segíteni :)

2017. júl. 18. 23:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Ment a like, és írtam privátban :)
2017. júl. 19. 09:28
 14/15 anonim válasza:
kedves kérdező! Sikerült fogynod?
2018. márc. 12. 15:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm a kérdésed :)

Részben igen! Volt egy nagyon szigorú diétám, és levittem a súlyom 104 kg-ra. Jelenleg is fogyok, de sokkal lassabban.

Inkább a szinten tartás a nagyobb feladat. Bármi borítja a rendszert (pl egy éjszakázás), megszívtam.

Amúgy ez volt az egyik legfontosabb: rendszert vinni az életembe. Eleget aludni, ugyanakkor enni, ugyanakkor mozogni. A rendszertől nem fogytam úgy különösebben, de nélküle meg amúgy se ment!

2018. márc. 13. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!