Hogyan fogyjak le 30 kilót?
Most 120 kg vagyok, szeretném elérni a 90 kg -ot.
Napi háromszor étkezem, egyszer meleget. Vacsorára nem eszek szénhidrátot. Napi szinten furok, 1800 m-rel kezdtem, most tartok 2400-nál. Emellett havonta minimum egyszer kirándulok (kb 30 km) és szoktam a lefekvés előtt tornázni. Azt mondták, legyek kitartó. Már három hónapja csinálom ezt, és másfél hónapja csinálok minden nap 2 perc plankinget is. Nem figyok semennyit. Mit csinálok rosszul? Mit tanácsoltok?
Jó, amiket írtál, de semmi szó nincs kalóriamennyiségről s főleg kalóriaigényről, márpedig a kalóriadeficit a fogyás szükséges és elégséges feltétele... No persze, az egészséges, jóleső fogyáshoz sokkal több kell.
A 30 km havi egyszer és a 2 perc planking az nem sok vizet zavar, a futás már annál inkább, de ha túl sokat eszel, nyilván nem fogysz mellette.
Azért nem, kérdező, mert 2 km futás kevés, alig éget el kalóriát. A tejed meg a hatalmas reggelid sem ég el tőle. A lefekvés előtti tornázás meg semmi. Lefutó a két km-t, majd utána nekiállsz egy órás, izzasztó, brutális aerobicnak, és mindezt heti ötször: az már fogyás. A bátyám így fogyott le 32 kg-ot, Béres Alexandrával, otthon.
Plusz tejet iszol, ami a fogyókúra ellensége.
Plusz 2 szelet kenyér+3 tojás+sajt nem fogyó-, hanem hízókúra reggelire.
Ne egyél kenyeret, tésztát, cukrot, krumplit, rizst, és garantáltan fogyni fogsz.
Te most túleszed magad, és nem sportolsz: mozgolódgatsz.
Jó úton haladsz. Lassan kell növelni a mozgás mennyiségét,vagyis attól függ, hogy bírod. Csökkentse egy kicsit a táplálék bevitelét is,mondjuk 3 tojás helyett 2 t egyél. Ez egy hosszú folyamat de megéri. Miután eléred a kívánt eredményt lesz nehéz,ugyanis ezt meg kell majd tartani.
Sok sikert és kitartást! :)
Két szelet rozskenyeret nem tartom soknak per nap, a tojás pedig fehérje, van, hogy egy nap máshol nem is jut fehérje a szervezetembe. A tejet el tudom emgedni, bár azt mondták, egészséges.
Tehát jót tenne, ha este egy komoly rornát iktatnék be? Egy jó leizzasztósat?
Kevés a 2400 m?
Folyamatosan növelem, de ez is nagy teljesítmény, ha hiszed, ha nem, de nehezen megy a napi szintű futás. Nem vagyok egy futó alkat. Tehát fogyhatok, ha szigorítok az étrenden még jobban, még többet tornázok, méghozzá a megfelelő helyre (a hasam nagy), és a legjobb, ha egy személyi edző ad edzéstervet és étrendet? Ez kb mennyibe kerülhet?, ha egy személyi edző ad edzéstervet és étrendet? Ez kb mennyibe kerülhet?
Kérdező: de, sokat eszel, mert nem fogysz. Honnan tudod, hogy sokat eszel? Onnan, hogy hízol vagy szigorítás mellett sem fogsz.
Az a túlevés, ami a testednek sok. Amit te csinálsz, az sok.
Az egészséges és a fogyókúrás nem ugyanazt jelenti.
Ne egyél kenyeret, lisztet, rizst, krumplit, tésztát és cukrot, told le bármelyik Béres A. egy órás dvd-t heti ötször, és úgy fogsz fogyni, mint a kisangyal.
Ennyi a titok, nem a személyi edző. Te túletted magad, ezért van rajtad legalább 30 kg háj. Ez nem "alkat", ez lusta élet és sok kaja.
Elnézést kérek a hibákért, és az ismétlésért az előző kommentem végén.
Természetesen megy a zöld kéz a segítségért :)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó hozzászóló. Igazad van, hogy egészségtelen életmódom miatt alakult ki a túlsúlyom, és ha lusta nem is voltam, a sportot mellőztem. Azonban sem a tüdőm, sem a térdem nem bírja, nem bírná a hirtelen sok futást, még ha meggyőződésem is, hogy izomból menne. Emellett a kitartásomra is rá kell edzenem.
Igyekszem értelmes tempóban haladni, elkezdegetem elhagyni az általad felsorolt ételeket.
Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!