Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha 3 hónapig futok rendszerese...

Ha 3 hónapig futok rendszeresen (majdnem minden nap a héten) mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
30 kg túlsúlyom van körülbelül. Tudom ezzel nem egészséges futni, de ez a legjobb megoldás így is és ezt még úgy ahogy szeretem is de itthon tornázni utálok és kondiba se mennék. Ezt váltogatom majd a biciklizéssel. A táplálkozásra odafigyelnék és mivel itt a nyár javarészt zöldség, gyümölcs lesz az ételem. Olyan 1500-1800 közé tenném a kalóriabevitelt. Mit gondoltok az új iskolakezdésig mennyt tudnék fogyni?
2017. jún. 4. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ne fuss, szétmennek az izületeid. Gyors gyaloglást próbáld előszőr szerintem
2017. jún. 4. 10:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Azzal semmire se fogok menni.
2017. jún. 4. 10:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm pár kilóval volt nehezebb mint én és futással fogyott le. Nincs semmi baja.
2017. jún. 4. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Úgy teszed tönkre magad,ahogy akarod. Ki nem sz@rja le?
2017. jún. 4. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Futás így tényleg nem jó, meg valószínűleg nem is bírnád sokáig, és ha csak 1-2 km-t mész ,az meg nem ér sokat. Gyaloglás, túrázás viszont jó lenne. Ha van elég sok szabadidőd, akkor hosszabb túrákra menj el, mondjuk legalább 15 km-re. Ezt nem kell minden nap, elég csak háromszor egy héten, és biztos lesz eredménye, főleg ha hegyre fel is mész.

Később, ha már csak max 10 kg felesleg van rajtad, akkor elkezdheted a futást is.

2017. jún. 4. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Márpedig a gyaloglás is rendesen éget kalóriát, csak sokáig kell csinálni s nem árt, ha sok hegymenet van benne :) Futni úgysem tudsz sokat, valószínűleg, de az tényleg sokkal aktívabb, kalóriaégetőbb mozgás. De a biciklizés is jó s ott nem gond a fölösleged.

Senki meg nem mondja, neked mennyi étel kell, de én 30 kiló felesleggel 1500 kcal mellett kevés sétával lazán fogytam volna 1 kilót s nekem se sok izmom, se semmi, van, aki ennyivel koplalna és izmot vesztene.

A kalóriakereted nem nagy, nem kell mellé sokat futnod naponta, hogy jó tempóban fogyj. Hacsak nem iszonyat lassú az anyagcseréd. Az 1800 amúgy jobban hangzik, azt tudod csökkenteni később, habár ha bejön egyre több futás vagy nem baj, ha lassul a fogyás üteme, akkor lefogyhatsz ugyanazzal az ételmennyiséggel is.

Úgyhogy lehet, hogy heti 1 kilót fogsz fogyni, lehet, hogy többet (túl sokat, izomból is), lehet, hogy kevesebbet. Kalóriadeficit kérdése.

Amúgy sem írtad, mennyi futásra gondoltál. Elég sok futással 4000 kcal mellett is lefogynál. Semmit nem lehet így mondani, max. hogy szinte kizárt, hogy ne fogyj.

2017. jún. 4. 14:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket. úgy tervezem hogy futok ameddig bírok és nem állok meg hanem sétálok majd újra futok és így felváltva egy-két órát. hát nem tudom a térdemnek mennyire tesz jót, de örülök ha nem hagyom abba. amúgy földúton/fűben fogok futni szóval ez is plusz pont. csak a kitartástól félek :(
2017. jún. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!