A fehérjepor akkor ér valamit , ha tartósan tudod szedni.
Tényleg nincsenek mellékhatásai. Ha diétázol kereshetsz diétás fehérjeport , ebben kevesebb a szénhidrát , és szokták ajánlani egy esti étkezés helyett is.:)
2010. ápr. 27. 20:40
2/15 anonim válasza:
a fehérje az fehérje... ha tojásfehérjét, vagy csirkemellet eszel helyette, ugyanaz. A kulcs a DIÉTA... ami viszont az emberek 99%-ánál teljesen sz@rul van kitalálva. A fehérje az izmok építőanyaga ha úgy tetszik. Tehát aki sportol emelje a fehérjebevitelét legalább napi 2g/testsúlykilogrammra. De fogyni nem ettől fog, hanem egy jól összerakott étrendtől, ami legalább napi 5 étkezésből áll...
2010. ápr. 27. 20:42
3/15 anonim válasza:
20.40 :) Diétás fehérjepor amiben nincs szénhidrát? :D A fehérje az fehérje, abban nincs szénhidrát. Amiben van, az már nem fehérje turmix, hanem tömegnövelő!!!
2010. ápr. 27. 20:43
4/15 A kérdező kommentje:
oké.köszi.és mennyibe kerül kb?
és egy doboz mennyi ideig tart?
2010. ápr. 27. 20:46
5/15 anonim válasza:
Kategória: Fehérjék
Összetevők /adag
Energia 791,5 kJ / 186 kcal
Fehérje 37,6 g
Szénhidrát 5,71 g
Vitamin
Zsír 2,28 g
Ez is fehérje , nem?:)
2010. ápr. 27. 21:14
6/15 anonim válasza:
te is jövőre fogod tanulni hogy a túl sok fehérje káros a szervezetnek.. vese kaput.. de sok sikert
2010. ápr. 27. 22:19
7/15 anonim válasza:
Igen 22.19 a napi C vitamin szükséglet meg 60mg... Hagyjuk már a hülyeségeket, hogy mi káros. Pia, cigi, meki, sok sz@r kaja, rengeteg stressz... na ezek károsak, nem a sok fehérje.
2010. ápr. 27. 22:53
8/15 anonim válasza:
ja én vagyok a hülye. de nekem nem baj ha tele lesz húgysavval a véred, és a veséd tönkremegy. nem mellesleg a túl sok fehérjét a szervezet UGYAN ÚGY zsírrá alakítja át mint a túl sok szénhidrátot. én antivega vagyok szinte. naponta sok húst eszek és voltam is kórházban a vesém miatt. mindenből mértéket kell tartani! és a fehérje nem fogyasztószer. attól is hízol. csak egy picivel kell több hozzá, de közben sokkal több méreganyagot termel az emésztése (hiába hogy könnyebb megemészteni mint pl a zöldségeket.)
2010. ápr. 29. 16:34
9/15 anonim válasza:
Napi 3 óra sport nem stimmel. Ez csak akkor tartható hosszú távon, ha professzionális sportoló vagy. De akkor nem kérdeznél ilyeneket a fehérjékről.
Már fentebb is leírták, a fehérje nem fogyaszt. az intenzív sportolás viszont növeli a szervezet fehérjeigényét, amit pótolni kell. Ennek egyik lehetősége a fehérjepor.
Természetesen nem mindegy, milyen az a fehérjepor, sok diétás turmix televan szénhidráttal is. Én azt javaslom, hogy edzés után közvetlenül fogyassz csak proteinport, egyébként old meg szilárd kajával a fehérjebeviteledet.
2010. ápr. 29. 19:31
10/15 anonim válasza:
Azt éred el hogy kikészül a veséd + sürün lesz hasmenésed..
Ha majd befejeződik a pubertás akkor hajtsd szét magad, addig csak módjával és inkább kerüld a cukrot, minden más mehet...
Az összes fiatal a rengeteg cukortól van elhízva..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!