Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A fehérjepor mennyire jó...

A fehérjepor mennyire jó fogyásra illetve izmosodásra?

Figyelt kérdés

napi 3 óra sport(futás,kondi,stb...)+diéta+ fehérjepor

mit érek el ezzel?

15 lány vagyok.És tudom,hogy ez csak étrendkiegészítő.

de mennyire jó?

és mennyibe kerül?

mellékhatásai nincsenek.jól tudom?

fogyásra és izomnövelésre törekszem.

tehát mégegyszer mondom,hogy sokat sportolok.

kb 8 kg fölösleg van rajtam(valószínűleg a pubertás kor miatt)

2010. ápr. 27. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

A fehérjepor akkor ér valamit , ha tartósan tudod szedni.

Tényleg nincsenek mellékhatásai. Ha diétázol kereshetsz diétás fehérjeport , ebben kevesebb a szénhidrát , és szokták ajánlani egy esti étkezés helyett is.:)

2010. ápr. 27. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
a fehérje az fehérje... ha tojásfehérjét, vagy csirkemellet eszel helyette, ugyanaz. A kulcs a DIÉTA... ami viszont az emberek 99%-ánál teljesen sz@rul van kitalálva. A fehérje az izmok építőanyaga ha úgy tetszik. Tehát aki sportol emelje a fehérjebevitelét legalább napi 2g/testsúlykilogrammra. De fogyni nem ettől fog, hanem egy jól összerakott étrendtől, ami legalább napi 5 étkezésből áll...
2010. ápr. 27. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
20.40 :) Diétás fehérjepor amiben nincs szénhidrát? :D A fehérje az fehérje, abban nincs szénhidrát. Amiben van, az már nem fehérje turmix, hanem tömegnövelő!!!
2010. ápr. 27. 20:43
 4/15 A kérdező kommentje:

oké.köszi.és mennyibe kerül kb?

és egy doboz mennyi ideig tart?

2010. ápr. 27. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Kategória: Fehérjék

Összetevők /adag

Energia 791,5 kJ / 186 kcal

Fehérje 37,6 g

Szénhidrát 5,71 g

Vitamin

Zsír 2,28 g

Ez is fehérje , nem?:)

2010. ápr. 27. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
te is jövőre fogod tanulni hogy a túl sok fehérje káros a szervezetnek.. vese kaput.. de sok sikert
2010. ápr. 27. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Igen 22.19 a napi C vitamin szükséglet meg 60mg... Hagyjuk már a hülyeségeket, hogy mi káros. Pia, cigi, meki, sok sz@r kaja, rengeteg stressz... na ezek károsak, nem a sok fehérje.
2010. ápr. 27. 22:53
 8/15 anonim ***** válasza:
9%
ja én vagyok a hülye. de nekem nem baj ha tele lesz húgysavval a véred, és a veséd tönkremegy. nem mellesleg a túl sok fehérjét a szervezet UGYAN ÚGY zsírrá alakítja át mint a túl sok szénhidrátot. én antivega vagyok szinte. naponta sok húst eszek és voltam is kórházban a vesém miatt. mindenből mértéket kell tartani! és a fehérje nem fogyasztószer. attól is hízol. csak egy picivel kell több hozzá, de közben sokkal több méreganyagot termel az emésztése (hiába hogy könnyebb megemészteni mint pl a zöldségeket.)
2010. ápr. 29. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Napi 3 óra sport nem stimmel. Ez csak akkor tartható hosszú távon, ha professzionális sportoló vagy. De akkor nem kérdeznél ilyeneket a fehérjékről.

Már fentebb is leírták, a fehérje nem fogyaszt. az intenzív sportolás viszont növeli a szervezet fehérjeigényét, amit pótolni kell. Ennek egyik lehetősége a fehérjepor.

Természetesen nem mindegy, milyen az a fehérjepor, sok diétás turmix televan szénhidráttal is. Én azt javaslom, hogy edzés után közvetlenül fogyassz csak proteinport, egyébként old meg szilárd kajával a fehérjebeviteledet.

2010. ápr. 29. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Azt éred el hogy kikészül a veséd + sürün lesz hasmenésed..

Ha majd befejeződik a pubertás akkor hajtsd szét magad, addig csak módjával és inkább kerüld a cukrot, minden más mehet...

Az összes fiatal a rengeteg cukortól van elhízva..

2010. ápr. 30. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!