Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit tudok csinálni hogy újra...

Mit tudok csinálni hogy újra meginduljon?

Figyelt kérdés

1-1,5 évvel ezelőtt sikerült 105 kg-ról 73 kg lefogynom(174 cm vagyok). Némi étrend változtatással és biciklizéssel. Ez most sajnos stagnál és már az ég világon mindent próbáltam hogy az a 10kg még lemenjen , de semmi. Valaki tudna valamit? ugyan annyit mozgok mint akkor és mindent úgy csinálok

esteleg valami tabletta vagy más módszer?

előre is köszönöm :)

2016. aug. 5. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Én tartanék 1-2 nap tisztitókúrát, aztán pedig fokozatossan csökkenteném amit eszem. Sok víz és tea emelett, zöldség és gyümölcs, pici kényesztetésekkel (egy könnyű ebéd után 2 kocka étcsoki pld). És napi séta, némi otthoni tornával.
2016. aug. 5. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Most eben a hőségben nehéz, mert a testhőmérséklet fenntartásához sem kell sok kalória.
2016. aug. 5. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Igyál sok vizet.Az is fontos
2016. aug. 5. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:

A másodikkal ne foglalkozz, mi többiek mind tapasztaljuk, hogy nyáron is annyi kalória kell, mint télen, de tudományosan megvizsgálva sem meglepő ez.

Bizonyára sokat eszel, kevesebb étel kell vagy több mozgás. Ha annyit eszel, mint 105 kilósan, akkor ne csodálkozz - ez triviálisnak tűnhet, de olyan emberekkel találkoztam már...

Nincs tabletta, csak "munka" van, megfelelő étkezés az aktivitáshoz képest.

2016. aug. 6. 02:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Módszerek azért lehetnek, de sajna kinek ez jön be, kinek az... Írnál az étrendedről? Mégis mit próbáltál? Én pl. több mozgást, kevesebb evést (ha ez véletlenül összejött, mindig fogytam is, egyszerű vagyok, mint a faék), szénhidrátcsökkentést... Ezek sokaknak beválnak.
2016. aug. 6. 02:08
 6/6 anonim ***** válasza:

"ugyan annyit mozgok mint akkor és mindent úgy csinálok"

Ez lehet a gond oka, mivel már hozzászoktál a mozgáshoz. Növeléssel próbálkozhatsz.

2016. aug. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!