Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan tudnák lefogyni térd...

Hogyan tudnák lefogyni térd és vádlira? Elég vastag a térdem, és az kiemeli a vastag vádlimat is. Mit tudnák vele csinálni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:

a térd egy ízület, amin ha rossz a járásod, akkor jobban terheled és megerősödik. Azzal semmit nem fogsz tudni csinálni maximum elmész orvoshoz és jelzed neki a problémát. Ha elég sokat sírsz neki akkor elküld műtétre... ahol megcsinálják ezt: http://www.youtube.com/watch?v=gDp1pz_WeFk&feature=related kicsit sem fájdalmas, ááá...

A vádliddal szintén nem tudsz mit csinálni ha te is olyan ember vagy, akinek a vádlija alul tapad és így gyakorlatilag a vádlidon jársz. Ha 3 hétig ágyban fekszel a szervezet lebontja a nem használt izmokat, de az izom memória létező dolog és amit újra szükség lesz a vádlidra újra épül. Nem értem az embereket, hogy miért nem tudják elfogadni magukat... Örülj, hogy ez a legnagyobb problémád...

2010. júl. 2. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudnák hanem TUDNÉK!!!!Istenem minden nap min. 5 kérdező tudnákol...tanuljatok már meg írni, nyelvtanilag helytelen, és még paraszt is.
2010. júl. 2. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a térden és a vádlin is lehet háj!

Nekem a térdemmel van gond, de fogalmam sincs, hogyan segíthetnék rajta... :(

A vádlira a bicikli és a futás nagyon jó.

2010. júl. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!