Almaecet fogyókúra: így kell csinálni? Hm?
Az elsőnek igaza van! Szénhidrátra szüksége van a szervezetnek, csak nem mindegy milyen szénhidrát az amit beviszel. Jó minőségűnek kell lennie, azaz rizs, teljes kiőrlésű kenyér stb..ha nem viszel be szénhidrátot, tönkremegy az idegrendszered.
Az almaecetet meg feletsd el, max a gyomrodat teszed vele tönkre.
Az almaecet egy csodálatos dolog. Nem kell összetéveszteni a sima ecettel.
Almaecet kúránál az az ajánlatos, hogy minden étkezés előtt kb negyed órával megiszol egy pohár vizet, amibe egy kanál ecetet teszel.
Az ecet - legyen az bármilyen alapanyagból előállított... egy viszonylag erős sav. Ezért sem lehet kapni töményen, csak 10-20% oldatban, vagy a drágábbak ennél erősebbek, de nem sokkal. A sima ecetre rá is van írva, hogy NE fogyassza senki hígítás nélkül! Nem véletlenül!
Az ecetsav - és bármilyen sav megnövelheti a vér savasságát, ami akár halálos is lehet! Éhgyomorra savat inni meg a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam.
Amúgy ha már az áltudományos magyarázatoknál tartunk: a zsírokat nem oldja sav!!! Lúgokkal lehet oldani, amihez a szervezetnek saját magát kell lúgosítania, de ez önmagában édeskevés a zsírok felhasználásához - ahhoz sport kell és energiadeficit.
Menzás étrend - te csak azt hiszed, hogy az úgy van összeállítva, hogy egészséges legyen... :D Elárulom - ott az elsődleges szempont a költség! Tehát zsíros, szénhidrátban gazdag ételek, belsőségek, kevés hús, sok tészta, stb.
A tánc nem a legjobb edzés, mellette valami aerob edzés is kéne, ami legalább 1 óráig tart - a tánc annyira nem jó aerob edzésnek.
én január eleje óta iszom az almaecetet újra, régebben is ittam. igaz, hogy fogyni nem fogsz tőle, de tapasztaltam, hogy kiválóan segíti az emésztést, a pattanásaim elmúltak, kevésbé zsíros a bőröm.
igazából sose mértem, hogy mennyit öntök, löttyintek valamennyit a pohárba, és kész. illetve nem étkezések előtt iszom, hanem épp amikor megkívánom. a gyomromnak semmi baja sincs.
arra viszont figyelj, hogy az étvágyad megnő tőle, és ha nem tudod kontrollálni magad, akkor több lesz a kára, mint a haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!