Almaecettől lett már valakinek komolyabb problémája a gyomrával?
igen, lehet
normális ha azt nézzük, hisz ecetet iszogatsz, másrészt meg nem mert tönkreteszi az emésztőrendszered
amúgy teljesen felesleges inni, mivel akik erre a fogyókúrára esküdnek valamilyen diétát is alkalmaznak, ami az ecetes víz nélkül is súlycsökkenést idéz elő
semmi köze a fogyásnak az ecetes vízhez
lerágott csont, de az egészséges, mértékletes étkezésre és sportra van szükség
Én is szombaton kezdtem el iszogatni.Éjszaka felkeltem mert olyan furcsa hányingerem volt.De ma is fájt a hasam nem tudom pontosan,hogy ettől e.Szerintem ilyen rövid távon nem lesz semmi baja a gyomornak.
Nem tudom,hogy ez most normális e de szerintem hozzá kell szokni.
Egy egészséges gyomornál semmi gondot nem okoz, sőt kifejezetten egészséges, fertőtlenítő hatása van az egész bélflórára.
Viszont akinek már (akár csak kezdődő) gyomorfekélye van, annak biztos nem tesz jót.
Nyugodtan ihatsz annyit, amennyit írtál, de egyél is utána rendesen!
Ettől nem fogysz le! A gyomorégés is inkább annak köszönhető, hogy nem eszel utána semmit!
Az teljesen kizárt, hogy bárki is ecetesviz/citromos viz ivásától kapna gyomorfekélyt, ugyanis a gyomorsav sokkal töményebb, mint az ecet/citromlé. Ugyanis az 2 % töménységű sósav!!
ITT olvasd el - szines táblázat - , hogy mennyire savas a gyomorsav: CSAK az akkumulátorsav erösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!