Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecettől valaki fogyott?

Almaecettől valaki fogyott?

Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
én ittam almaecetet,sőt mellé még az almaecet kapszulát is ettem a jobb hatás érdekében.eredmény= -0kg :(((
2008. dec. 14. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy olvastam, hogy, ha almaecetet iszol az akkor, fogyaszt, ha nehezebb ételeket, kerülöd és kevesebbet eszel... na így almaecet nélkül is lehet fogyni elvileg! A másik az almaecet serkenti az anyagcserét... mit ne mondjak én is ittam... de semmi... vagy nem ér semmit, vagy annak nem volt értelme, hogy hol ittam, hol nem!!!
2008. dec. 14. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nincs értelme az "almaecet diétának". Inkább olyan hatása van mint a gumiszalagnak a kézen. Ha éhes vagy meghúzod és megcsíped vele a kezed. Nem lesz semmi hatása az emésztésre, anyagcserére, de mégis a fejben már tudod,h hoppá fogyozok akkor nem eszek annyit. Ha más kérdésed vagy írj mailt (személyi edző)
2008. dec. 15. 17:21
 4/10 A kérdező kommentje:
és a haj nől tőle? az almaecettől legalább? vagy feleslegesne iszom csak?:(
2008. dec. 15. 20:08
 5/10 anonim válasza:
80%
Anyunak segített.
2009. júl. 28. 17:39
 6/10 anonim válasza:
82%

Szia!

Én most iszom 2 hete az almaecetes vizet reggel és este. nagyon fontos, hogy mindig éhgyomorra idd meg. Nekem speciel használ. Már 2kg-ot fogytam. És majdnem ugyanannyit eszek, mint szoktam Ennek a diétának az a lényege, hogy felgyorsítja az anyagcserédet, ezáltal súlyt veszítesz, másrészt elveszi az étvágyadat. Nekem bevált, nem hülyeség szerintem! Ne hagyd abba, és látni fogod értelmét.

2010. jan. 20. 22:26
 7/10 anonim válasza:
74%

Szia!

Na, a lényeg az, hogy semmiképpen ne add fel, csoda nem történik egyik napról a másikra, plusz ha még pl tornázol és kardiózol sokkal többet is fogyhatsz két hét alatt. Én pl 3 hete iszom a löttyöt és rendszeresen futok ill. tornázok és 7 kg minusz:)

2010. márc. 18. 16:50
 8/10 anonim válasza:
74%

szia! az almaecet ahogy az egyik előző válaszban írták, arra jó, hogy lúgosítson, kicsit felpörgesse az anyagcserét. nekem használ.

egyelőre annyit értem el, hogy jobb a közérzetem, rendszeresen el tudok menni wcre, elliptikus trénerrel tekerek minden nap 45percet, így kb 2 kiló ment le. 1 hónap alatt. diétázni nem tudok mert a rosszevő 22hónaposommal muszáj együtt vacsizni mert nem eszik. de ha elkezdted, kitartás. a szagát meg az ízét meg lehet szokni.

jah és az édesség utáni vágyamat a savanyú íz csökkentette.

2010. márc. 30. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Szia! nekem is segített! lement 4 kg. Reggelente ittam reggeli előtt, meg este. Sokkal jobban érzem magam tőle. Este is szoktam inni.
2010. jún. 15. 20:25
 10/10 anonim válasza:
és mennyit szoktatok inni?
2011. máj. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!