Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Almaecet fogyókúra: így kell...

Almaecet fogyókúra: így kell csinálni? Hm?

Figyelt kérdés
Reggel éhgyomorra, ebéd előtt 15 perccel, este lefekvés előtt. (Egy evőkanál bioalmaecet, 2dl víz). Heti 3*2 óra táncos testmozgás + menzás étrend (leves, illetve "második" amiből néha kimarad a köret.). Jól csinálom ?

2012. máj. 25. 08:07
1 2
 11/12 Smartguy86 ***** válasza:

"Elpusztítja a bélfalon lévő baktériumokat, amelyek emésztési zavarokat, felfúvódást vagy székrekedést okozhatnak."

Ez a legjobb az oldalon :DDD Ritka nagy bullshit. Ha ez igaz, akkor az ecet honnan tudja, hogy melyik baktériumot kell megölni és melyiket nem? A bélflóra egyensúlyától függ az, hogy nincs puffadás és egyéb bajok, nem attól, hogy ott vannak bacik - mindig vannak, akármit csinálsz. A puffadást és a székrekedést nem ecetsavval kell kezelni hanem rostban gazdag étrenddel.

"Az étkezés előtt fogyasztott almaecet érezhetően csökkenti az étvágyat." Ez a fentebbi válaszból is látszik, hogy nem igaz. Az ecetsav megemeli a gyomor savasságát, amitől max. gyomorégést lehet kapni - plusz nagyobb étvágyat, a szervezet kívánja a savat lekötő ételeket - tehát nemhogy segít fogyni, még hátráltat benne.

Az ecet fűszer, ízesítésre kell használni nem pedig inni magában! Sok helyen sok mindent lehet olvasni a neten, de attól, hogy kívánatos eredményeket sugallnak még közel se biztos, hogy igaz - főleg akkor, ha a magyarázat köszönőviszonyban sincs a szervezet valódi működésével.

2012. máj. 25. 12:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Smartguy86 Nem tudom igazad van-e hiszen sok fórumot illetve cikket olvastam az almaecet jótékony hatásairól. Mindenesetre ugyanennyi rosszat is hallok, most akkor hogy van ez ?? Valaki a tutit nyomja, hogy jaj de lefogyott ennek segítségével valaki meg az ellenkezőjét állítja.

A másik pedig, hogy a táncból élek olyannyira, hogy vért izzadok heti 3-4 alkalommal több órás próbáim vannak. Nem tudom, de amikor facsarom a "vizet" a bodymból hááát.. szerintem mozgok rendesen..tehát azzal nincs gond. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok hogy mennyi idő alatt, milyen hatást gyakorol rám a higított almaecet rendszeres fogyasztása: 60 kg-ról 55-re szeretném csökkenteni a súlyom. Ez majd vagy SIKERÜL, vagy NEM.. :))

Fogom közvetíteni az eredményt!

2012. máj. 25. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!