Zsírból izmot, de hogyan?
Sovány testalkatom van, de van egy kis háj a hasamon, azt szeretném eltüntetni, izmos hasat akarok. Tornázom, de az nem segít, nem tudom, hogy milyen fajtát kéne csinálnom. Hasazok, de semmi...Van vmi fogyasztószer, vagy vmi por, ami segít izmot faragni?
Vagy diétázzak?
Teljesen el vagyok keseredve, mert már jó ideje el akarom tüntetni azt a rémes hasamat. Mit tegyek?
Kérlek ne írjátok, hogy fogadjam el magamat, meg, hogy ilyen a testalkatom, régen nem volt ilyen!
17/L
jó, akkor lapos has, olyan tutira létezik -.-
Nekem az a gondom, hogy régen nagyon sovány voltam, lapos is volt a hasam, de elkezdtem enni(zabálni) és most nagy a hasam. A háj rajta nem is olyan nagy, csak maga a has, mintha terhes lennék (biztosan nem vagyok az, 100%!), és ezt nem értem, h miért. Reggelre általában lemegy a hasam, nem teljesen lapos, de elég ha iszok egy kicsit, és már megint nagy. Ez vmi allergia lehet? Vagy ezt nevezik felfújódásnak?
Üdv!
Én 6 hónapig heti átlag 2szer jártam konditerembe. Egy óra kardio+egy óra a többi gépen. Fél év alatt plusz tíz kiló jött rám, vagyis a zsírból izom lett, úgyhogy Te se add fel! Nem kell hozzá semmilyen vacak szer, és a centi kevesebb lesz, de a tömeged több. Vagyis izom lesz a zsírodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!