Adipex-szel zsírból lehet fogyni? Vagy inkább izomból, mert nem eszik -vagyis koplal-, aki szedi?
Ha koplalsz, akkor a test először az izomból nyeri az energiát, tehát az izomtömeg csökken. Értelemszerűen, ha a gyógyszer szedése mellett sportolsz, és a napi kalóriabevitelt is egy ésszerű szinten tartod (nem drasztikusan alacsonyan), akkor elérhető a zsírégetés.
Azt viszont nem értem, hogy aki nem tud építő jelleggel hozzászólni egy témához, az miért pazarolja az energiáját arra, hogy leteremtse a kérdezőt (vagy azt, akit érint a dolog)
Hozzáteszem, én nem szedem a gyógyszert, egyszer próbáltam, nem fogyókúrás céllal
az Adipex nem vízhajtó, a hatóanyaga Phentermine, aminek hatása hasonló az amfetaminéhoz. (ezért is okoz álmatlanságot, gyors szívverést, "pörgést")
Az agyban csökkenti az éhségérzetet. Működése közben a szervezet adrenalint is termel, ami a zsírsejtekben lévő raktározott zsír lebontását okozza, de ez a hatás szinte elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!