Ti mivel és mennyi idő alatt értetek el látványos fogyást?
Tavaly áprilisban teljes életmódváltás. Szálkásító diéta + sport (bringa), őszig lement 23 kg.
Utána jött a hideg, a bringa pihent, de a kaja a szokásos maradt, így stagnáltam, majd december felszaladt 3 kg...
Ekkor elkezdtem edzőterembe járni, és letettem a cigit is (ettől az anyagcserém belassult...), plusz 3 kg...
Elindult a bringaszezon, most perpill a kaját nem számolom, nagyjából tudom, mi fér bele, és mi nem... a bringa mellett heti 3 súlyzós edzés, úgyhogy 4 kg mínusz azóta, de igazából több, mivel közben jött fel némi izom is.
A változást nem a mérleg mutatja jobban, hanem a tükör és a centi...
De a végeredményig még kb. egy év hátra van.
Ha mindenképp csak diétával akarsz fogyni, akkor ne egyél... :/ Jahh és cukros italokat se igyál, sört se, teát cukor nélkül, kávét szintúgy.
Ha az étrendedet meg akarod tartani, akkor mozogj többet. Járj el kerékpározni, futni. Ha nincs időd, csinálj magadnak szabadidőt. Én esténként szoktam 2 órát bringázni 9-től 11-ig, éjfél tájékán fekszem le, hajnali 5-kor kelek, 1 hónap alatt 8 kilót adtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!