Ti honan rendelitek az Adiponexet?
Tehát ami még érdekes, az az, hogy ahelyett h összeállítanál egy étrendet, és eljárnál sétálni/biciklizni és edzeni, inkább ilyen szärt szedsz, amiben kitudja mi van. Aztán ha bajod lesz akkor meg jaj, minek szedtem.
Bogyóktól nem fogsz lefogyni, mint ahogy "poroktól" sem lesz valaki izmos.
Van Adipex, és van Adiponix. Gondolom a kérdező ezt a kettőt mosta össze.
Gyanítom az adipexre gondol, hisz az a veszélyes, itthon betiltott, ami miatt hamisítani kell, különben nem lehet hozzájutni!
Kérdező, elárulom, amit eredetinek árulnak, az is hamis. Eredetihez külföldön is csak receptre juthatsz hozzá, ráadásul kint nagyon szigorúan ellenőrzik ezt.
Aki azt mondja neked, hogy orvos és recept nélkül valódit tud szerezni, vagy azt szed, az hazudik!
Végülis, nincs is szebb, mint egy nemes cél érdekében hazavágni az egészségünket...
Sok reménytelen esettel beszélgettem már, akik mindent kipróbáltak. (Jómagam is köztük voltam...). Valahogy az életmódváltást egyikük sem próbálta ki.
Tudom, az oldalon már közhely a sárga kapszula... de töltsd le, olvasd el!
Ingyenes, és minden benne van egy könyvben az alapokról, amit kezdetben tudni lehet. Nekem rengeteget segített.
Illetve ez a cikk is jó:
Sportnak:
zsírégetésnek intervallum edzés:
A szép alakért, az egészséges testkompozícióért pedig súlyzós edzések:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!