Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adiponexet szedett már valaki?

Adiponexet szedett már valaki?

Figyelt kérdés

Egészségesen étkezem és mozgok is,viszont lelassult az anyagcserém,és gondoltam kipróbálnám..

Vélemény?

2011. dec. 22. 13:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, ADIPONIX:))))))))
2011. dec. 22. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
biztos szedett, de gyorsan annyit jó lenne letisztázni, hogy a hatóanyagának nem sok köze van az anyagcsere mértékéhez (vagy gyorsaságához).
2011. dec. 22. 13:30
 3/7 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz a Bio Teches Eat Control-ról? Illetve az Ultra Loss Shake-ről?
2011. dec. 22. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:

bioteches termékről ezt találtam, bár ugye ennek kicsit más a neve

[link]

eat controlnak más a gyártója [link]

a biotech ezeket tartalmazza:

Inulin 4,78 g

Orange fiber 1248 mg

Orange powder 384 mg

Vitamin B6 0,8 mg 40%

Vitamin B12 2,4 µg 240%

Folic Acid 316,8 µg 158%

semmi varázslás nincs benne, ezeket eszed ételekkel is. esetleg egy kiegyensúlyozott étrenddel is kevesebbet. de ha a szervezetnek elég vegyülete van a zsír lebontásához (hiszen 1. élünk, 2. elvileg normálisan táplálkozunk) akkor több vegyülettől miért bontana többet, ha nem kell több energia?

nézzük a rózsaszínt.

lényegében ugyan az. van még benne koffein. amúgy ír az inulinról, meg hogy nem kell inzulin a lebontásához. aha.. mert.. más szénhidrát lebontásához kell az inzulin? ez a szokásos varázsszöveg a builderes tápkiegek leírásában, amitől még én is megkívánok egy adagot, mert egyértelmű hogy a világon az egyik legjobb dolog :) de nem kell hinni a mesékben, ezek is csak tápanyagok. vitaminok és koffein, meg az az inulin szénhidrát.

az ultra loss is tök jó (ha ezt nem írtam az előzőre, az is szuper..) hiszen fehérjét, és mindenféle vitamint, rostot tartalmaz. meg kell venni, be kell keverni és meg kell inni, de ettől még ugyan úgy meg kell enni a csirkét, zöldséget, olajos magvakat mert egy kiegészítő sem pótolja az étkezéseket, csak segít a hiányosságokat kiegészíteni, hiszen tele van esszenciális aminosavakkal (gondolom) és tényleg sok féle vitaminnal. mondjuk hogy ezekből mennyit tartalmaz, az más kérdés. napi javasolt fogyasztási mennyiséghez képest van benne rendesen, de a javasolt érték sokszor elég kevés a valódi szükséghez képest, tehát lehet van benne ilyen olyan vitamin, de meg kell inni 5 adagot, hogy az most tényleg jó legyen. aztán még az is véleményem, hogy biztos jobb mint a semmi, tehát én támogatom a táplálék kiegészítők fogyasztását.

2011. dec. 22. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Mint írtam alapvetően egészségesen táplálkozom, vacsinak gondoltam a shake-et(amúgy is iszom shake-et,de gondoltam váltok).

Van egyáltalán olyan "szer",ami segíti az anyagcserét? Mer az enyém sajna eléggé belassult...

2011. dec. 22. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

nincs. az anyagcsere a tested energiaigénye. ha gyors az anyagcseréd, akkor viszonylag sokat eszel, ugye? és még sincs rajtad sok zsír. mert arra az energiára szüksége van a testnek, és nem megy tartalékba (zsírnak).

igyál sok vizet (de tényleg sokat) és egyél egész nap, 5 étkezés minimum. és az edzés még nagyon fontos.

2011. dec. 22. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami gyorsítja az anyagcserét, az a SOK ROST. Konkrétan tudom javasolni a zabot (nem CHOCO POPS / CORN FLAKES!) reggelire joghurttal! Úgy fogsz tőle naponta vécézni mint egy LÓ! Estére mehet 3-4 kiwi, ami egyfajta természetes hashajtóként is funkcionál! A lényeg a sok rost, kevés mesterséges kaja! Adiponexet meg felejtsd el!
2011. dec. 22. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!