Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rendelitek az Norbi update menüt?

Rendelitek az Norbi update menüt?

Figyelt kérdés
Szeretnék tapasztalatokat, mert Nekem sajnos van egy rossz tapasztalatom vele kapcsolatban, ugyanis múlt héten hajszál volt a kajámban
2009. júl. 11. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Nekem barátnőm rendelte, Ő nem tapasztalt ilyeneket.

Bár.. Norbinak mindegy,csak az elhízott népet akarja bekategórizálni,hátha elhiszi egy 150kg-os férfi,hogy este nem ehet zsírszalonnát mert az 3as kodú!!

19/F

2009. júl. 11. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Ki az a Norbi Update?!?!
2009. júl. 11. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Ez akármelyik étteremben előfordulhat.
2009. júl. 11. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Én ettem többször ilyen update kaját, szeretem, finom, de a múltkor a csirkehús furcsa volt, és a férjem aki falun nőtt fel, szóval látott már egy-két fajta húst és nem hülye hozzá, megkóstolta, megkérdezte, hogy hívják ezt a kaját mert finom, mondtam neki, hogy nyári csirkefalatok blablabla és közölte, hogy az lehetetlen, hogy csirke legyen, inkább disznó. Hát de jó.

Viszont a hajszál bármikor előfordulhat, nem attól függ hogy update menü-e, vagy sem, akármilyen kajában lehet az otthonitól az éttermiig. Tök mindegy, hogy kinek a neve fémjelzi.

2009. júl. 11. 12:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Eleve a Gastroyal cég ebben a hibás, hogy nem vigyáz kellőképpen
2009. júl. 12. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Neeee egyél ilyeneket, én még híztam is tőle.. mióta nem úgy eszem, sokkal egészségesebben, nem megy fel a cukrom, mert 8.3 volt ápdétes kajákkal, most normál tartományban van. A régi update nem volt rossz.....nádé éz.. f*os.
2011. jún. 27. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!