Mivel tudnék fogyni? 156,5 cm,46 kg,14/L
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 19:31
11/19 anonim válasza:
Ne akarj fogyni, ha nem vagy magaddal elégedett, akkor izmosodnod kell, kezd el erősíteni!
12/19 anonim válasza:
Sokat kell dugni, az fogyaszt a legjobban :)
13/19 anonim válasza:
Szerintem a fogyással veszélyeztetnéd az egészségedet. Ne csináld, pont optimális a testtömegindexed.
14/19 Kisjuhász Richárd válasza:
Nem kell fogynod pont jó
15/19 anonim válasza:
Teljesen rendben van. A magasságodhoz nagyon tökéletes ez a súly, kérlek ne is próbáld meg a fogyást! :)
18/F
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. dec. 29. 13:42
17/19 Miss N válasza:
En 153 cm vagyok es 60 kilo.. ha itt valakinek fogynia kene az nem te vagy dragam. :DDD
18/19 anonim válasza:
Húzz el fuss egy fél maratont te kövér disznó 20kilósnak kéne lenned 14 évesen te meg 2x akkora vagy szégyeleld magad!
19/19 anonim válasza:
te szerintem nem vagy túlsúlyos, ha belül így érzed, akkor inkább valami mentális bajod lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!