1 év alatt sokat híztam most le szeretnék fogyni. Nektek hogyan sikerült? (bővebben lent)
Korábban 47-50 kg voltam a 163 cm magasságomhoz most kb. 60 kiló vagyok, ami láthatóan sok a testzsírszázalékom miatt.
TEHÁT olyan kérdésem lenne, hogy akinek sikerült fogyni vagy jelenleg is fogyókúrázik, esetleg csak egészségesen él, hogyan csinálja? Mit eszel, iszol, hogyan és mennyit tornázol/sportolsz?
A részletes illetve hasznos válaszokat előre köszönöm!
Személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi. Cikkeket én is találtam.
De azért köszönöm.
Én heti 4x-5x edzek, kb 40 perc aerob edzést végzek és hozzá súlyzózás és torna.
Étkezés:
Nem eszem pékárut, édességeket, bő olajbaj sült, rántott ételeket, nagyon zsíros magyaros kajákat, a cukrot is helyettesítem steviával, ha főzök.
Amiket eszek: zöldségek, gyümölcsök, sovány hús, hal, tojás, barna rizs, joghurt, puffasztott rizs, abonett, túró, és a reform módra elkészített ételek, pl főzelékek, rakott karfiol...stb.
Pl egy nap: rántotta 2 tojásból zöldségekkel
uzsi: 1 szelet pufi rizs
ebéd: párolt brokkoli, barna rizs + grillezett csirkemellfilé
uzsi: egy körte
vacsi: körözött + zöldségek+ 1 db abonett
Sok sportolással. De én soha nem voltam kövér. Most 12 éves vagyok 175 cm és 45 kg.
És gyümölcsevéssel.
Tipp: Ebéd útán menj fúss vagy kocogj kin egy 2 kört ezzel akármit eszel le fogsz fogyni ha eszt a modszert csinálod.
mert : evés útán a lerakodó zsír nem fog eltávolodni ha nem mozog mozgás közben a zsírréteg elkezd égni! Ég a zsír. és fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!