Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Így jó ha csinálom?

Így jó ha csinálom?

Figyelt kérdés
Egésznap csak délután ezsek meg olyan 4 órakor 1 szelet kenyeret és rengeteg zöld teát megiszok kb 1 litert és még ha vennék mellé valami zsírégetőt az segítene valami gyorsan le fogyni meg persze rengeteg futás mellett?95 kg vagyok legalább 80 alá szeretnék menni meg a hasamról és a combomról szeretnék leadni nagyon sokat.170 cm vagyok 18/F
2015. szept. 17. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Koplalós baromság, egyrészt nem bírod majd, másrészt jön a jojó, s jóval többet hízol vissza, s alapból hízékonyabb leszel.
2015. szept. 17. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudunk arról, hogy mit és mennyit eszel. Kivéve a kenyeret, ami nem nyerő, persze attól még fogyhatsz, de jobb lenne valami rendes ételt enni.

Kérdés, miért eszel csak délután. Nincs vele semmi gond, ha Neked így jó, én is csak délután eszem, nem változtatnék semmiképp, de a fogyáshoz persze ez még nem elég, ahhoz kalóriadeficit is kell.

Zsírégető, ugyan, ez nem így működik, az étrend a döntő (s persze a kalóriaegyenleg), a mozgás pedig segít s amúgyis kell. Hogy valami minimálisan segíti-e a zsírégetést, az nem igazán mérvadó.

2015. szept. 17. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
ku*vára nem, rosszabbul nem is csinálhatnád
2015. szept. 17. 14:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó de ha sokat ennék akkor nem fogynák semmit akk legalább elég ha annyit eszek 1 nap hogy ne haljak éhen öcsém is így fogyott le 15 kg hogy alig evett és még vissza se hízta akkor nekem miért ne segítene ez a fogyási módszer?
2015. szept. 18. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj a saját károdból.
2015. szept. 18. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és semmi energiád nem lesz, hajrá.
2015. szept. 18. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy vágd le az egyik kezed, azzal is nyersz pár kilót és gyorsan.
2015. szept. 18. 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó akkor ti hogy csinálnátok hogy tartósan le foggyak? a zöld tea mennyisége az elég? mindig iszok mikor eszek utána rögtön meg iszok 1 bögrével.
2015. szept. 19. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:

# 4

Látszik hogy a témával kapcsolatos tudásod egy nagy 0...

2015. szept. 20. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!