Csodaszert keresek, az utolsó 3-4kg nem megy le se tornával, se diétával, már 1éve csinálom, kinek mi hatott tutira?
biztos fogyást pl fűrésszel érhetsz el. nem gondolod hogy picit erössebb a csontozaod és nem azért vagy annyi kiló mit te kitaláltál? volt egy barátnőm 130kg anyukája hasonló alkat. és kb 110kg -t legalább gondoltam hogy annyi. és nem volt 100 kg.
(annyival nem volt vékonyabb hogy kevesebbre gondoljak)az a kib'aszott kiló mit kitaláltok ... nem értem.
amugy bocs. nem akartalak megbántani.
Szia! Én rajtam is van 4-5 kb. kiló felesleg, nehéz tőle megszabadulni, ezért elkezdtem fogyasztani, a Pai You Guo kínai italport, remélem beválik. Rubint Rékára tornázom minden nap 1 órát legalább, a legújabb dvd-jét vettem meg,elég kemény, de annyit csinálok ammennyit csak tudok.És bár utálok mozogni, legfőképp futni, de el kell ismernem az is egy elég hatásos módszer.
Étkezés: Rozskenyér csak is olyan ami legalább 80%- ban tartalmazza a rozst, vagy korpás kenyér, legfontosabb a finomliszt alapú ételeket nagyon kerülni és a cukrot!- Helyette édesítőszer!! teljes kiőrlésű gabonamüzli, ha este már nagyon éhes vagy! A reggelid legyen laktató és dálután 3- óráig, mindenképp ebédelj meg! Figyelj arra , hogy soha ne edd tele magad, ha felkelsz az asztaltól úgy érezd, hogy nem vagy éhes, de meg tudsz mozdulni! Jó bevált módszer, ha evés előtt legföképp közben igyál, savas ásványvíz, vagy tea (édesitővel)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!