Mennyit fogytok a Norbi tornával?
Én 6 hét alatt 8 kilót kb. Diétával természetesen, minden napos tornával. Szerintem 62 kilósan nagyon nudli a duci tréning, nyugodtan csinálhatsz valami komolyabbat is, hogy minél előbb eredményes legyen. Ha én 106 kilósan meg tudom csinálni a Karate Fit-et, akkor neked se fog gondot okozni! :)))) A duci trénignet szerintem arra használd, hogy hozzászokj pár hét alatt a rendszeres mozgáshoz, utána nyugodtan jöhet Réka, Béres Alexandra, vagy Norbi keményebb tornái! :))))))
Hajrá!
25/L
106 kilós nő ahogy "karate fittezik" :) Jaj bocsi de ezt most elképzeltem :D
Kérdezőnek! A kaján múlik szinte minden!!!!
Hát, kiröhöghetsz, de megcsináltam a torna részét... :D (Az erősítést még nem próbáltam) Amúgy ezért nem megyek el máshova tornázni. Mert ahelyett, hogy azt mondanák, na szép, ez legalább meg akar változni, kiröhögnek.
Amúgy meg simán orrba tudnálak rúgni, a mindennapos torna és nyújtás miatt elég ruganyos vagyok. Egy nehézbombázó. :)
Amúgy meg szégyelld magad, hogy kiröhögtél! :(
14.03... de hát ha egyszer vicces :D :D :D
Na amúgy meg csináld csak, jót tesz... de úgyis a kaján múlik, meg a kitartáson. Orrba meg nem tudnál rúgni, de ezen óvodás dolog is lenne vitatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!