Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyit fogytok a Norbi tornával?

Mennyit fogytok a Norbi tornával?

Figyelt kérdés
Most csinálom a Norbi duci tréning 2-őt hát egy 10 kilót leszeretnék adni.Most vagyok 62.5 kg és 164 cm:)
2010. febr. 15. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak mozgassal semennyit, az csak a súlymegtartásra elég.
2010. febr. 15. 13:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Közben még fogyózom is:)
2010. febr. 15. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 6 hét alatt 8 kilót kb. Diétával természetesen, minden napos tornával. Szerintem 62 kilósan nagyon nudli a duci tréning, nyugodtan csinálhatsz valami komolyabbat is, hogy minél előbb eredményes legyen. Ha én 106 kilósan meg tudom csinálni a Karate Fit-et, akkor neked se fog gondot okozni! :)))) A duci trénignet szerintem arra használd, hogy hozzászokj pár hét alatt a rendszeres mozgáshoz, utána nyugodtan jöhet Réka, Béres Alexandra, vagy Norbi keményebb tornái! :))))))

Hajrá!

25/L

2010. febr. 15. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

106 kilós nő ahogy "karate fittezik" :) Jaj bocsi de ezt most elképzeltem :D

Kérdezőnek! A kaján múlik szinte minden!!!!

2010. febr. 15. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kiröhöghetsz, de megcsináltam a torna részét... :D (Az erősítést még nem próbáltam) Amúgy ezért nem megyek el máshova tornázni. Mert ahelyett, hogy azt mondanák, na szép, ez legalább meg akar változni, kiröhögnek.

Amúgy meg simán orrba tudnálak rúgni, a mindennapos torna és nyújtás miatt elég ruganyos vagyok. Egy nehézbombázó. :)

Amúgy meg szégyelld magad, hogy kiröhögtél! :(

2010. febr. 15. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg szemétség volt hogy kiröhögöd.Én felnézek az ilyenekre akik akarnak változni nem pedig szemberöhögöm.
2010. febr. 15. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

14.03... de hát ha egyszer vicces :D :D :D

Na amúgy meg csináld csak, jót tesz... de úgyis a kaján múlik, meg a kitartáson. Orrba meg nem tudnál rúgni, de ezen óvodás dolog is lenne vitatkozni :)

2010. febr. 15. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább belátod, hogy fent hordod az orrod :D
2010. febr. 17. 17:25
 9/9 anonim válasza:
Az én módszerem a lgjobb megcsinálod a kaját, és megkéred az egyik haverodat hogy köpjön bele vali gusztustalanul, ez a fogyóTúrha. Fogyás 100 százalék
2010. márc. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!