Hol hibázom a fogyokuraban? (lent)
Pedig zöldségekben és gyümölcsökben is megvannak azok az aminósavak, amik miatt (tápl. élettani szempontból) húst eszünk.
Tehát, nem feltétlenül elcseszett út ez sem, sőt, nyilván vannak spirituális előnyei egy húsmentes étrendnek, de talán nehezebb közben a testi egészség fenntartása. Több figyelmet igényel, de mondjuk egy vega étrendnek sosem volt a testi egészség a célja, manapság szokták így beadni de hát.. ma furcsa idők vannak, főleg a nyugati civilizációkban nagyon el vannak szállva :)
A kérdező viszont elég távol áll a növényi étrendtől, egy kupac állati fehérjét is írt...
De ha nem megy a fogyás ennyi gyümölccsel, talán jó lenne csökkenteni, én ugyan nem tudom, hogyan tud bekavarni némi gyümölcs (az étrend amúgy szénhidrátszegénynek tűnik), de sokféle ember van, s van, akinek érzékeny a teste az ilyesmire...
Lehet futás helyett mégsem ártana csikungozni, vagy egyéb építő jellegű, egészséges mozgást végezni, ellensúlyozandó a sok ártalmat ami akár tudtunkon kívül a testünket éri.
BAH! Miket beszélek, sztornó.
https://www.youtube.com/watch?v=2sCrJipxj7M&feature=youtu.be
Nézd ezt végig, hallgasd meg figyelmesen! Ha érdekel, én segítek.Én is csinálom két és fél hónapja és 14 kilónál tartok. Körülöttem jó páran csinálják és mindenki fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!