Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik az a sport ami a...

Melyik az a sport ami a legjobban használ a fogyókurában?

Figyelt kérdés

156cm magas vagyok 60kg! Szerintetek ebből mennyit kellene leadnom? Alacsony méretű vagyok!

Illetve melyik az a torna ami esetleg csökkenti a narancsbőrt is!

Esetleg van olyan fogyókapszula ami szerintetek jó is meg használ is! Vàlaszokat várok. Köszönöm.

2012. szept. 5. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

5-6 kilót érdemes leadni.

A kapszula átverés,semmit sem használ,csak pénzkidobás,és nem is egészséges ilyeneket szedni.

Narancsbőr ellen is csak a mozgás jó,krémekkel kombinálva.

Fogyásban az úszás, futás, aerob mozgások segítenek.

2012. szept. 5. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

"Válaszokat várok."

Én meg a fizetésemet.

2012. szept. 5. 13:26
 3/7 poiu ***** válasza:
100%
Minden aerob mozgás égeti a zsírt. Érdemes többféle sportot űzni, mert akkor kevébé kopik az izület. A másik szempont, azt érdemes csinálni, amit élvezel. Szerintem valamennyi súlyzózást is be kell iktatni.
2012. szept. 5. 14:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm..:)

Èn ugy gondoltam hogy egyik nap futás, másik nap bicajozás! ;)

50kg voltam ahhoz képest hirtelen meghiztam, azért iss

Lett narancsbőrös a lábam meg a fenekem..! :(

10kg-ot mindenféleképp le akarok adni, a magasságomhoz elég szerintem 50kg..:)

2012. szept. 5. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Bármennyire is népszerűek a "zsírégető" aerob és kardió sportok, a legjobb sport a fogyókúrában a súlyzózás, kondizás.

Attól nem kell félni, hogy "kigyúrod" magad, mert kalóriadeficites étrenddel az lehetetlen, viszont szép formás leszel és biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtöbb zsírt adod le és nem izmot.

2012. szept. 5. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaa, azt elfelejtettem, hogy a súlyzós edzések mellett lehet aerob és/vagy kardió edzéseket is végezni (mondjuk váltott napokon).
2012. szept. 5. 20:40
 7/7 poiu ***** válasza:

5-6: egyetértek.

Ugyanakkor ne feledd, hogy a fogyás 80%-ban az étrenden múlik. Ha kapcsulákban gondolkodsz, kevés az esélyes, sajnos.

2012. szept. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!