L-karnitin! Van káros mellékhatása?
Szia!
Én nem tapasztaltam mellékhatást,lefogytam(-22 kg), napi 1000mg edzés előtt 30-45percel és mehet a hosszú kardió(én 1:20-et tolok)...energiát ad,és éget zsírt,de figyelni kell az étrendre.és sok folyadék:))
Sok sikert;-) ajánlom a biotech usa-t,vagy a scitech-et.
Amúgy a mozgás nagyon fontos,csak ettől nem fogsz lefogyni(és ezt mindenre érvényes) akik mást mondanak le akarnak húzni!!
Ami még esetleg jó lehet az a fehérje...megmaradnak az izmaid,és ha még edzel is tök jó leszel(amúgy is több izom,több kalória ég el:) )
nem csak vörös húsokban található meg, hanem elég sok mindenben pl.: propolis, méz, sörélesztő, főtt rizs, túró, tojás, fagylalt, mustár, zabpehely stbstb. bővebben itt: [link]
ezt a "halszagot okoz" dolgot meg nem tudom ki találta ki, de talán nem kellene a kifogott ponttyal egy kádban fürdenie... napi 2-3db 1000mg-os l-karnitin szedése után én nem tapasztaltam ilyen tünetet
Kb 3 hónapja szedem,egy ideje lazábban edzegetek otthon.
Miután megeszek egyet,kb fél óra múlva érzem,hogy beindulnak,megdagadnak azok az izmaim,amiket előző napokban edzettem. Izomsejtnyitó hatású,és egyben a zsírt közvetlen az izmokba szállítja,mint energiaforrás.
Van amikor túlevéskor is eszek,fél-egy órán belül segíti az emésztést.
Ha egy nap kicsit többször eszek,egy kis feszültséget tapasztalok a viselkedésemben,vagy kicsit lazább a székletem.
Étkezés előtt használom,de italos estéken is kisegít a magas vércukorszint ellen.
Nagyon hasznos dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!